Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Hamburg - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10)
+--- Wątek: Hamburg (/showthread.php?tid=312)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20

Hamburg - Robson - 18.05.2006

Proszę Państwa 10 dni Uśmiech

Hamburg - Raingod - 19.05.2006

Koszulki sa gotowe i wysłane do osób, które chciały przesyłkę pocztš. Nie wysłałem do Shivera i do Anroma, wezme je ze soba do Andrzeja, obawiałem się czy zdaza poczta przyjsc na czas. Natomiast nadruk wyszedl klasa. Bedziecie zadowoleni. Z przykrych kwestii to to, ze zostaly mi 4 koszulki, bo zamowilem a nie dostalem od 2 osob wplaty Smutny Moze ktos reflektuje jeszcze? Mam 1 czarna XXL, 1 niebieskš XXL, czarna S i czarna XL....

Hamburg - pablosan - 19.05.2006

Hej Raingood

Ja tez zamowilem koszulke, ktora masz przywiezc do Andrzeja-pamietasz? Zaplacilem! Uśmiech

Spokojnie, ja o wszystkim pamietam Uśmiech Mam torbe z koszulkami przygotowana i gotowa dla wszystkich Uśmiech

Hamburg - dudageo - 19.05.2006

mam nadzieje, że ode mnie dotarła wpłata... i ze koszulke tez dostanę u Andrzeja, jak chciałem

Tak, dostaniesz Oczko

Hamburg - ania - 20.05.2006

8 dni do Beyond my wildest dream in Hamburg Uśmiech
20 Stuck in the moment B)

Hamburg - Robson - 21.05.2006

Tydzień

Hamburg - ania - 21.05.2006

Cytat:Originally posted by Robson@May 21 2006, 02:14 PM
[b]Tydzień [/b]
razy dwa plus '... I'll go soft shoe when it rains/I'll go shuffle the aches and pains...' B)

Hamburg - Andrzej - 21.05.2006

Słuchajcie jak bedziecie u mnie w Słubicach w sobotę, to jak tylko byœcie mieli ochotę to o 22h gra na scenie przy Colegium Polonicum(zaraz przy moœcie granicznym) grupa PERFECT. Jakby nie patrzeć kultowa ekipa polskiego rocka. Nie wiem czy się zdecydujecie , bo pewnie wiele bedziemy miec sobie do powiedzenia na tym spotkaniu u mnie i zasadniczo nie wiadomo co bedzie górš, ale jak coœ to możemy wpaœc na mały trening koncertowo-perfekcyjny przed występem w Hamburgu, tym bardziej ,że tu za darmochę.
Ale to tak nawiasem mówišc.

Hamburg - pablosan - 22.05.2006

Co by nie mówić Perfect koncertowy jest perfekcyjny!!!
Ja się piszę!!! Uśmiech

Hamburg - jambore - 22.05.2006

Mamy bardzo duuuużo czasu Uśmiech
A czy ktoœ pamięta pierwszš studyjnš płytę PERFECTU.Była do bani- a koncerty super.

Hamburg - dudageo - 22.05.2006

a czy ktoœ mógłby (raczej chyba Andrzej Oczko ) napisać, jak dojechać i o której być... Poza tym będę miał wielkš proœbę o możliwoœć zostawienia auta gdzieœ na czas Hamburga, bo po powrocie z marszu jadę w Sudety Język ... słuzbowo rzecz jasna...

Hamburg - Andrzej - 22.05.2006

Jambore z ekipš będzie o 17w sobotę oczywiœcie. Rainngod z Robsonem około 19(trochę póżno - zapraszam wczeœniej). Zatem Dudageo wpadaj do mnie oczywiœcie jak chcesz wczeœniej. To powitamy delegacje poludnia i północy i Warszawy. Ptysia przyjedzie z Jambore a Jam nocnym pocišgiem z pištku na sobotę. Idzie spać do hotelu i popołudniu Go przywiozę. Anrom dojeżdza w niedzielę, a z Dziadkiem i Shiverem spotkamy się w Hamburgu.Samochód zostawisz u mnie w garazu, będzie bezpieczny. Pozdrawiam i zapraszam.

Hamburg - dziadek - 23.05.2006

Na którš godzinę planujecie przyjazd w niedzielę do Hamburga?
(Koncert rozpoczyna się o godz. 20.00.)
Myœlę, że najlepiej byłoby się spotkać przed samš Color Line Arenš. A może gdzieœ w pobliżu jest jakiejœ lepsze miejsce? - (sam nie byłem do tej pory w tych oklicach, nie mogę więc nic powiedzieć). W każdym razie będę w klubowej koszulce z trasy 2005
(no, chyba że pogoda będzie jak dziœ, to "narzucę" na niš zimowy płaszcz...)
Fajnie byłoby spotkać się odpowiednio wczeœniej ...

Hamburg - Andrzej - 23.05.2006

Czesc Dziadek. Dobrze ,że jestes bo bylismy zaniepokojeni Twojš nieobecnoœciš na Forum. Dzisiaj pisalem z Jammem jak zTobš złapać kontakt. Dostalem maila i wlaœnie mialem pisać. My wyjeżdzamy ze Słubic około 10 rano. Bedziemy zatem gdzieœ koło 14. Na mailu podam Ci tel komorkowe do nas to się sms- ujemy.
No, robi sie organizacyjnie goršco. Fajnie.

Hamburg - Robson - 23.05.2006

Dokładnie robi się goršco. Duży uśmiech I temperatura długo nie opadnie. Oczko

Hamburg - olaph72 - 23.05.2006

Cytat:Originally posted by dudageo@May 22 2006, 08:47 PM
po powrocie z marszu jadę w Sudety Język ... słuzbowo rzecz jasna...
Dokšd, jeœli mogę spytać? Uśmiech

Hamburg - HOWARD - 23.05.2006

Dni:
5 (słownie: pięć)!

Hamburg - ania - 23.05.2006

Cytat:Originally posted by HOWARD@May 23 2006, 04:07 PM

5 (słownie: 5)!
jak piatka na plycie Oczko Wywracanie oczami