![]() |
|
Hamburg - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Hamburg (/showthread.php?tid=312) |
Hamburg - Robson - 18.05.2006 Proszę Państwa 10 dni
Hamburg - Raingod - 19.05.2006 Koszulki sa gotowe i wysłane do osób, które chciały przesyłkę pocztš. Nie wysłałem do Shivera i do Anroma, wezme je ze soba do Andrzeja, obawiałem się czy zdaza poczta przyjsc na czas. Natomiast nadruk wyszedl klasa. Bedziecie zadowoleni. Z przykrych kwestii to to, ze zostaly mi 4 koszulki, bo zamowilem a nie dostalem od 2 osob wplaty Moze ktos reflektuje jeszcze? Mam 1 czarna XXL, 1 niebieskš XXL, czarna S i czarna XL....
Hamburg - pablosan - 19.05.2006 Hej Raingood Ja tez zamowilem koszulke, ktora masz przywiezc do Andrzeja-pamietasz? Zaplacilem!
Hamburg - Raingod - 19.05.2006 Spokojnie, ja o wszystkim pamietam Mam torbe z koszulkami przygotowana i gotowa dla wszystkich
Hamburg - dudageo - 19.05.2006 mam nadzieje, że ode mnie dotarła wpłata... i ze koszulke tez dostanę u Andrzeja, jak chciałem Hamburg - Raingod - 19.05.2006 Tak, dostaniesz
Hamburg - ania - 20.05.2006 8 dni do Beyond my wildest dream in Hamburg 20 Stuck in the moment B) Hamburg - Robson - 21.05.2006 Tydzień Hamburg - ania - 21.05.2006 Cytat:Originally posted by Robson@May 21 2006, 02:14 PMrazy dwa plus '... I'll go soft shoe when it rains/I'll go shuffle the aches and pains...' B) Hamburg - Andrzej - 21.05.2006 Słuchajcie jak bedziecie u mnie w Słubicach w sobotę, to jak tylko bycie mieli ochotę to o 22h gra na scenie przy Colegium Polonicum(zaraz przy mocie granicznym) grupa PERFECT. Jakby nie patrzeć kultowa ekipa polskiego rocka. Nie wiem czy się zdecydujecie , bo pewnie wiele bedziemy miec sobie do powiedzenia na tym spotkaniu u mnie i zasadniczo nie wiadomo co bedzie górš, ale jak co to możemy wpac na mały trening koncertowo-perfekcyjny przed występem w Hamburgu, tym bardziej ,że tu za darmochę. Ale to tak nawiasem mówišc. Hamburg - pablosan - 22.05.2006 Co by nie mówić Perfect koncertowy jest perfekcyjny!!! Ja się piszę!!!
Hamburg - jambore - 22.05.2006 Mamy bardzo duuuużo czasu A czy kto pamięta pierwszš studyjnš płytę PERFECTU.Była do bani- a koncerty super. Hamburg - dudageo - 22.05.2006 a czy kto mógłby (raczej chyba Andrzej ) napisać, jak dojechać i o której być... Poza tym będę miał wielkš probę o możliwoć zostawienia auta gdzie na czas Hamburga, bo po powrocie z marszu jadę w Sudety ... słuzbowo rzecz jasna...
Hamburg - Andrzej - 22.05.2006 Jambore z ekipš będzie o 17w sobotę oczywicie. Rainngod z Robsonem około 19(trochę póżno - zapraszam wczeniej). Zatem Dudageo wpadaj do mnie oczywicie jak chcesz wczeniej. To powitamy delegacje poludnia i północy i Warszawy. Ptysia przyjedzie z Jambore a Jam nocnym pocišgiem z pištku na sobotę. Idzie spać do hotelu i popołudniu Go przywiozę. Anrom dojeżdza w niedzielę, a z Dziadkiem i Shiverem spotkamy się w Hamburgu.Samochód zostawisz u mnie w garazu, będzie bezpieczny. Pozdrawiam i zapraszam. Hamburg - dziadek - 23.05.2006 Na którš godzinę planujecie przyjazd w niedzielę do Hamburga? (Koncert rozpoczyna się o godz. 20.00.) Mylę, że najlepiej byłoby się spotkać przed samš Color Line Arenš. A może gdzie w pobliżu jest jakiej lepsze miejsce? - (sam nie byłem do tej pory w tych oklicach, nie mogę więc nic powiedzieć). W każdym razie będę w klubowej koszulce z trasy 2005 (no, chyba że pogoda będzie jak dzi, to "narzucę" na niš zimowy płaszcz...) Fajnie byłoby spotkać się odpowiednio wczeniej ... Hamburg - Andrzej - 23.05.2006 Czesc Dziadek. Dobrze ,że jestes bo bylismy zaniepokojeni Twojš nieobecnociš na Forum. Dzisiaj pisalem z Jammem jak zTobš złapać kontakt. Dostalem maila i wlanie mialem pisać. My wyjeżdzamy ze Słubic około 10 rano. Bedziemy zatem gdzie koło 14. Na mailu podam Ci tel komorkowe do nas to się sms- ujemy. No, robi sie organizacyjnie goršco. Fajnie. Hamburg - Robson - 23.05.2006 Dokładnie robi się goršco. I temperatura długo nie opadnie.
Hamburg - olaph72 - 23.05.2006 Cytat:Originally posted by dudageo@May 22 2006, 08:47 PMDokšd, jeli mogę spytać?
Hamburg - HOWARD - 23.05.2006 Dni: 5 (słownie: pięć)! Hamburg - ania - 23.05.2006 Cytat:Originally posted by HOWARD@May 23 2006, 04:07 PMjak piatka na plycie
|