![]() |
|
Nowa Płyta W Kwietniu! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowa Płyta W Kwietniu! (/showthread.php?tid=301) |
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 30.03.2006 Prawda? No to 23
Nowa Płyta W Kwietniu! - Bart - 31.03.2006 22
Nowa Płyta W Kwietniu! - jambore - 31.03.2006 Chyba pomylilimy się w obliczeniach- dzisiaj 23? czy 24 :o
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 31.03.2006 23
Nowa Płyta W Kwietniu! - pablosan - 01.04.2006 Czesc! wlasne na stronie Emmylou znalazlem, ze w roku 2001 zostala uznana za najlepsza akustyczna gitarzystke przez firme Gibson-chyba tak to mozna przetlumaczyc czyzby dwoje gigantow gitary na scenie? pozdrowienia z przedwiosennego Gdanska
Nowa Płyta W Kwietniu! - grzegorz - 02.04.2006 To już tylko trzy tygodnie pozostało do premiery - 21dni. Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 03.04.2006 20 dni!!! Ale jak wszystko dobrze pójdzie płyta powinna być dostępna już 22 kwietnia
Nowa Płyta W Kwietniu! - anrom - 04.04.2006 Czyżby 19? Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 05.04.2006 Nieprawda 18
Nowa Płyta W Kwietniu! - jambore - 06.04.2006 A może 17? Nowa Płyta W Kwietniu! - grzegorz - 06.04.2006 Pojawiła się kolejna piosenka z nowego albumu: '' If This Is Goodbye''. Do cišgnięcia STĽD. To jeszcze nie znamy tylko trzech. Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 06.04.2006 Znajšc wczeniejsze zapowiedzi chyba najbardziej czekałem na If This Is Goodbye. Tym razem więcej Emmy ale gitara mistrza brzmi czarujšco i olniewajšco. Chyba powoli rozpuszczajšca się pastylka. Wzruszajšcy utwór i przepiękne zakończenie. My famous last words Our ------- ----- in tatters ? Sounding absurd Whatever I try But I love you And thats all that really matters If this is good bye If this is good bye Bright shining sun Would light up the way before me You were the one Made me feel I could fly And I love you Whatever is waiting for me If this is good bye If this is good bye Who knows how long weve got Or what were made out of Who knows if theres a plan or not There is our love I know there is our love My famous last words Could never tell the story Spending unheard (?) And the dark of the sky But I love you And this is our glory If this is good bye If this is good bye If this is good bye MK: Piosenka If This Is Goodbye została zainspirowana słowami które pisarz Ian McEwan napisał po 11.09.2001 o tych rozmowach przez telefony komórkowe z wież WTC, rozmowach, które po raz ostatni mówiły "Kocham Cię";to z kolei łšczy sie z This Is Us , które jest żywym uwielbieniem życia z miłociš, ożenku, wychowywaniu dzieci oraz wspólnym oglšdaniu albumu ze zdjęciami. Nowa Płyta W Kwietniu! - dziadek - 06.04.2006 Już mylałem, że ten temat pozostanie zdominowany i aktualizowyny tylko przez same cyfry, a tu proszę, jaka niespodzianka! Mówišc krótko, mam to czego gdzie indziej do tej pory nie znalazłem (mimo usilnych poszukiwań! Kto podaje namiary na "wieżutkš" piosenkę Marka, Kto podaje jej tekst, i informację o powstaniu, będzie też z Kim o niej porozmawiać ....Po prostu fajnie! I dzięki! Acha, ale to nie temat pt. co mi się podoba na forum! Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 07.04.2006 Chyba jaki mały błšd się wkradł dzi 17 Choć niespodzianek niewiele pozostało Rollin' On Right Now Belle Star Beyond My Wildest Dreams- czuję , że będzie piękny Nowa Płyta W Kwietniu! - olaph72 - 07.04.2006 "Right Now" w zasadzie nie będzie niespodziankš. Znamy już przecież fragment tej piosenki. Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 07.04.2006 Właciwie tak ale nie chce mi się wierzyć że piewa tylko Emmy. Czekam na Marka
Nowa Płyta W Kwietniu! - olaph72 - 07.04.2006 Pewnie piewa w chórkach.
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 07.04.2006 Tak w chórkach jest słyszany ale czekam na więcej
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 08.04.2006 16 Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 09.04.2006 Piętnacha!
|