![]() |
|
Kim Jesteśmy? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: This is us (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=17) +--- Wątek: Kim Jesteśmy? (/showthread.php?tid=299) |
Kim Jesteśmy? - mysh - 28.10.2010 Witam Wszystkich Studiuję geologię na UW (już niebawem koniec). Kocham muzykę Marka i DS. Może zabrzmi to śmiesznie, ale między innymi dzięki niej jestem teraz z Najwspanialszym Człowiekiem pod Słońcem. Markie towarzyszy nam zawsze i wszędzie. pozdrawiam Kim Jesteśmy? - Andrzej - 28.10.2010 Witamy serdecznie. Dopracowaliśmy się tu na Forum nawet forumowego małżenstwa(Kooba i Ewelina), zatem każde następne mile widziane. Jak trzeba będzie do chrztu też podamy(mamy tutaj na Forum nasze małe knoplerowianki) i nie zostaje mi nic innego jak zooferować (jak coś) swoją kandydature na przewodniczącego komisji przy wyborze chrzestnego. Ciągle mam jednak w pamieci fakt , jak ongiś jeden z forumowiczów poinformawał na Forum , że na koncert nie przyjedzie, bo żona rodzi. Wtedy to wszyscy jednogłośnie stwierdzili , że poród trzeba przesunąć , a na koncert sie wstawić. A tak na serio - WITAMY SERDECZNIE - i zapraszamy do czynnego udzialu na Forum i w życiu naszej maleńkiej społeczności. Fajny pseudonim MYSH - podoba mi się, jak nie wiem co. Kim Jesteśmy? - filipk91 - 28.10.2010 Faktycznie, po koncercie się wstawił, ale poród nie został przesunięty
Kim Jesteśmy? - mirek - 28.10.2010 A ja moge chrzcic mam uprawnienia
Kim Jesteśmy? - Andrzej - 28.10.2010 Święta prawda - licecjonowane i koncesjonowane. Kim Jesteśmy? - filipk91 - 28.10.2010 Z tego co wiem w sytuacji nadzwyczajnej każdy może ochrzcić
Kim Jesteśmy? - Andrzej - 28.10.2010 Ciekawe jak normuje to PRAWO WYZNANIOWE - ( 3 semestr, 2 rok Prawa.) Tymczasem proponuje nie zapełniać pamięci twardego dysku , tym bardziej ,że na pierwszym roku - Prawo Rzymskie i Logika dla Prawników - słowem same perełeczki. Kim Jesteśmy? - filipk91 - 28.10.2010 To u mnie PKiW jest na pierwszym semestrze, pierwszym roku Ale ja tego nie mam. Zresztą Rzymu też nie, na UJ sobie wybieramy sami przedmioty
Kim Jesteśmy? - jakasia - 27.07.2011 Ponieważ Jambore wywołał mnie do tablicy - przedstawiam się ![]() Rejon - ten sam co on, czyli Wybrzeże a konkretnie Gdańsk. Zawód - plastyk, wiek - zaawansowany, czyli inaczej mówiąc już nie podfruwajka a kobieta mężata, bardzo dzieciata, rocznik 1964. Muzyki słucham z przyjemnością - rozmaitej. Płyty Marka i Dire Straits zawsze należały do ulubionych, ale ostatnio dość długotrwały i intensywny kontakt z Jambore i jego płytami wpłynął na mnie uzależniająco w temacie Mark do tego stopnia, że nie dość, ze bez słowa sprzeciwu słucham jego muzyki ok 12 godzin dziennie bez przerwy to zamarzył mi się wyjazd do Berlina......... ![]() Jeśli ktoś nie wierzy w te 12 godzin to niech Jambore tłumaczy jako sprawca wydarzeń
Kim Jesteśmy? - macsa - 27.07.2011 jakasia napisał(a):Ponieważ Jambore wywołał mnie do tablicy - przedstawiam się Gorąco witamy na forum ! Jambore - musisz to koniecznie wyjaśnić ! Kim Jesteśmy? - Shiver - 27.07.2011 Jambore, Ty... sprawco
Kim Jesteśmy? - mirek - 16.08.2011 Retro napisz kilka slow o sobie skad jestes itp itd
Kim Jesteśmy? - retro13 - 16.08.2011 ok, jestem Mark od ponad roku w uszach niezmiennie non stop, specjalna teczka z tekstami, biografią, płytami itd, itp szukałam w necie jakichś informacji jak to się leczy, ale nic nie znalazłam znalazłam natomiast to forum, i już nie mam nadziei na poprawę
Kim Jesteśmy? - mirek - 16.08.2011 witaj zatem na forum ![]() nieuleczalnie chora - virus knopfleris uncurabilis czyt. wirus - knopfler nieuleczalny ![]() Odkryty i coraz bardziej rozpoznawalny od ponad 30 lat. lekarstwa, szepionki jeszcze nie wynaleziono, naukowcy pracuja nad nia, ale bez wiekszych rezultatow. z tym wirusem sie umiera, a nawet po smierci trudno sie go pozbyc. ![]() tyle na ten temat mowia najleepsze encyklopedie medyczne , muzyczne , no i oczywiscie Robson
Kim Jesteśmy? - macsa - 16.08.2011 mirek napisał(a):temat mowia najleepsze encyklopedie medyczne , muzyczne , no i oczywiscie Robson KAPITALNE !!
Kim Jesteśmy? - Robson - 16.08.2011 ![]() Nie z tym wirusem da się życ ![]() retro13 gratuluję odkrycia Knopflera ze względu na miejsce urodzenia masz raczej punkowo-festiwalowe korzenie Tym bardziej szacunek
Kim Jesteśmy? - mirek - 16.08.2011 Robson napisał(a): az do smierci ![]() Czego dowodem my jestesmy Kim Jesteśmy? - retro13 - 16.08.2011 robson jakby co, zapraszam w imieniu władz miasta
Kim Jesteśmy? - Robson - 16.08.2011 Ok. Dziękuję Fajnie że ten festiwal niczym Feniks z popiołów odrodził się na nowo.
Kim Jesteśmy? - retro13 - 16.08.2011 różnie mówią ja tam byłam zadowolona z tegorocznej edycji ![]() da się pobawić poza tym jak dla mnie to festiwal potwierdza tylko że polska muza ma sie nieźle ale rozumiem że to nie miejsce na tego typu dyskusje. |