![]() |
|
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +---- Dział: Wrocław, Hala Stulecia - 2 lipca 2010 (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=28) +---- Wątek: Mark Knopfler we Wrocławiu!!! (/showthread.php?tid=1311) |
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - dudek242 - 18.05.2010 lamento napisał(a):Wlasnie poszukiwanie biletu sprawia, ze trafilem na to forum (ale chyba i tak zawitam na dluzej oferta jest jak najbardziej aktualna, problem polega na tym że to są bilety print@home więc oba są jednym dokumentem pdf i wolałbym przekazać je oba jednej osobie, może skusisz się na 2 sztuki ? pzdr d. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Magis - 18.05.2010 Jestem zainteresowany kupnem dwóch biletów. Jeśli oferta jest aktualna to proszę o kontakt tutaj lub szymek.s(at)gmail. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - dudek242 - 19.05.2010 Magis napisał(a):Jestem zainteresowany kupnem dwóch biletów. Jeśli oferta jest aktualna to proszę o kontakt tutaj lub szymek.s(at)gmail. sprawdź gmaila Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - kamilllo - 19.05.2010 Hello wszystkim! Jestem zainteresowany kupnem 1-2 biletow na Marka we Wrocławiu. Jezeli ktos z Was chce sprzedac, prosze o kontakt na priv! Myslicie ze bedzie szansa kupna biletu bezposrednio przed koncertem w kasie??? Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - baccarat - 19.05.2010 Tylko was proszę nie róbcie "bootlega" z tego koncertu. Robicie wszystko i wszędzie. To ma zostać w głowie i już. Jeszcze raz powtórzę: bootleg ma sens jak ma jakość. Kiedyś bootleg to była płyta winylowa jako ciekawostka. Teraz kiedy płytkę CD może nagrać każdy nie ma sensu i nie jest to nigdzie odnotowywane. Co innego jak to realizuje TV i można to nagrać z TV, a nie z pożal się Boże telefonu czy tam czegoś innego. Ze spodka posłuchałem raz i wystarczy. Nie rozmieniajcie Marka na drobne. A propos noclegu to ja oferuję Markowi i całej ekipie nocleg u siebie za darmo. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 19.05.2010 Jak nie chcesz, to nie ściągaj, nie słuchaj, no daj ludziom żyć. Jak ktoś chce, to zrobi, ktoś będzie chciał, to będzie słuchał, nie to nie. Mimo że bootleg z Torwaru nie jest najwyższej jakości, to słucham go z wielką przyjemnością. Co mnie obchodzi czy to jest gdzieś odnotowane i kto to nagrał? Liczy się co jest nagrane Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 19.05.2010 Tak jest - też słucham na okrągło i nie mogę zaprzestać - bardzo liczy się w tym przypadku wartość emocjonalna ! Daj żyć... Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - jambore - 19.05.2010 Zdjęć też nie róbcie Proszę. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - baccarat - 19.05.2010 Artysta was prosi nie nagrywajcie i nie róbcie zdjęć. Nie szanujecie tego, dajcie żyć Markowi! Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - filipk91 - 20.05.2010 Z tego co pamiętam, to artysta wyraził zgodę na nagrywanie audio i video w celach non-profit o ile nie przeszkadzają innym widzom na koncercie Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Dawid - 20.05.2010 Gdyby nie fani, którzy nagrywają bootlegi nie mielibyśmy tak wspaniałego materiału,który mamy w zasobach, bo jeżeli liczymy na oficjalne wydania to możemy się przeliczyć niestety. Oczywiście bootlegi dobrej jakości są bardziej pożądane, ale gdy sobie włączę np. relacje z Torwaru to zawsze mnie za serce ciśnie i mówię: byłem tam. Twórzmy bootlegi i róbmy to non-profit to wtedy ma to jakiś sens dla fanów. Kiedyś Marka zabraknie, a wtedy pozostaną nam tylko bootlegi i oczywiście wspomnienia. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - baccarat - 20.05.2010 Dawid napisał(a):Gdyby nie fani, którzy nagrywają bootlegi nie mielibyśmy tak wspaniałego materiału,który mamy w zasobach, bo jeżeli liczymy na oficjalne wydania to możemy się przeliczyć niestety. Oczywiście bootlegi dobrej jakości są bardziej pożądane, ale gdy sobie włączę np. relacje z Torwaru to zawsze mnie za serce ciśnie i mówię: byłem tam. Twórzmy bootlegi i róbmy to non-profit to wtedy ma to jakiś sens dla fanów. Kiedyś Marka zabraknie, a wtedy pozostaną nam tylko bootlegi i oczywiście wspomnienia.Nie zostaną nam tylko bootlegi, zostaną nam przede wszystkim oficjalne płyty. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Dawid - 20.05.2010 Płyty to jedno, natomiast jak dla mnie płyta a koncert to dwa zupełnie różne światy. Mark to artysta koncertowy, a płyty często pozbawione są smaczków. Gdyby nam zostały tylko oficjalne wydania, to bylibyśmy o wiele ubożsi. Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - baccarat - 22.05.2010 Dlatego chodzimy na koncerty! Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Dawid - 22.05.2010 Koncerty się kiedyś skończą
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - justyna_m - 28.05.2010 Witam, Sprzedam dwa bilety na koncert Marka Knopflera, który odbędzie się we Wrocławiu, w Hali Stulecia 2 lipca 2010. ( jak już każdy wie )Miejsce znajduje się w sektorze B2. Bilet otrzymałam od szefa, które pewnie dostał od kogoś w prezencie.. W razie pytań proszę o kontakt 792 702 491 w godz. 9-17 lub na gadu-gadu 3039779 Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 06.06.2010 26 dni
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - jack.frost - 06.06.2010 Witam, Mam do sprzedania bilet na koncert we Wrocławiu - sektor A1, rząd 8. Zainteresowane osoby proszę o kontakt mailowy: bilet.na.koncert.wroclaw@gmail.com Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - Robson - 07.06.2010 25 dni I wreszcie wymienie sobie czapke z Shangri-La na...No właśnie czy Ktoś z was widział nowe czapeczki z GL?
Mark Knopfler we Wrocławiu!!! - macsa - 07.06.2010 Widziałem, widziałem - cała czarna z żetonem na czole
|