![]() |
|
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (/showthread.php?tid=117) |
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - koobaa - 26.09.2005 Cytat:Originally posted by pablosan@Sep 25 2005, 08:39 AMPieknie Pablo! Tez lubie POTEM, jeden z nielicznych kabaretow z klasa... Po Twojej wypowiedzi nasuwa mi sie ten cytat z jednej z piosenek Perfektu: "Trzeba wiedziec kiedy ze sceny zejsc niepokonanym" to wielka sztuka, masz racje, Dire Straits tez swietnie pasuje do tego cytatu... Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - kszaq - 27.09.2005 Michal Urbaniak - Decadence Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 27.09.2005 Cytat:Originally posted by koobaa@Sep 26 2005, 04:55 PMHej Kooba najpikniejszej piosenki Perfectu wedlug mnie
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 30.09.2005 Fajnie: 1. że jestescie 2. że piszecie 3. czyta sie to na Forum
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 30.09.2005 bardzo fajnie może kolejny, większy zlot? nie mogę się doczekać Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - tawnuk - 30.09.2005 A ja jutro do szkoły muszę isĆ :angry:
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Emilka - 30.09.2005 a mnie się za 5 dni kończš wakacje ;( a tak wogóle to chcę na koncert Marka. Póki co, za tydzień Rawa Blues kto się wybiera oprócz mnie?
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ddawwidd - 01.10.2005 A ja bede mial dla Was flojdowo-strejtsowa zagadeczke. Jacy dwaj muzycy (ktorzy nigdy nie byli czlonkami ani Dire Straits ani Pink Floyd) zagrali zarowno z MK, jak i z Rogerem Watersem? Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - kuba87 - 01.10.2005 Cytat:Originally posted by ddawwidd@Oct 1 2005, 12:26 AMNie jestem pewien czy Chat Atkins był w składzie DS czy nie, jeli nie to stawiam na niego i Erica Claptona Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ddawwidd - 01.10.2005 Cholera, nie wiedzialem o Atkinsie ![]() Bo jest jeszcze jeden pan ![]() No a Clapton to oczywiste. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - KLIMAT - 01.10.2005 Propos Perfectu. Oni nie wiedzá kiedy ze sceny zejc :-( Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - olaph72 - 01.10.2005 Cytat:QUOTE (ddawwidd @ Oct 1 2005, 12:26 AM) Atkins ani nie był członkiem DS, ani nie grał z Watersem. Oprócz Claptona z MK i RW na pewno grał Mel Collins. A jeli uwzględnimy koncerty, to także Ray Cooper. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - kszaq - 01.10.2005 Cytat:Originally posted by tawnuk@Sep 30 2005, 07:57 PMhe he he w koncu studenci tez musza wrocic do rzeczywistosci zaliczanie,poprawki itd
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Trissi - 01.10.2005 witamy Ptysię już w doomu!!!! HURAAAA!!! Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ptysia - 01.10.2005 Cytat:Originally posted by Trissi@Oct 1 2005, 12:48 PMDzięki!!!! :wub: Jestem już w Polsce dokładnie 15 godzin ...Dania to piękny kraj, ale nie ma jak w domu
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 01.10.2005 Jakie zmiany po tym pobycie w Danii. Widzę Ptysiu na avatarku, że jeste w "Markowych" okularkach. Witamy Cie wreszcie. Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - pablosan - 06.10.2005 chcialem sie z wami podzielic tym, ze od poniedzialku 10/10 zasilam na 10 dni swoja osoba Akademia Marynarki Wojennej w Gdyni-szkolenie rezerwy . W tym czasie sa dwa wydarzenia istotne dla mnie: mecz Anglia-Polska i 18 wystep kabaretu Hrabi, wiec prosze o trzymanie kciokow, zeby wyklady i zajecia konczyly sie o ludzkiej porze i zeby nei bylo skoszarowania , bo chyba zdezerteruja zeby zobaczyc Aske i Kamola w akcji
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - ania - 06.10.2005 trzymam kciuka za kamaszowy dekameron ! p.s. acha ...jak to mowia - za mundurem panny sznurem
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Robson - 06.10.2005 Chciałoby się zakrzyknšć <<<pomylnych wiatrów>>> Pablo Więc krzyczę. Kurcze szkoda, że nie słychać
Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! - Andrzej - 06.10.2005 Pablosan - wreszcie będę spokojny o los naszej morskiej granicy. |