![]() |
|
Nowy album MK - Get Lucky :) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowy album MK - Get Lucky :) (/showthread.php?tid=1053) |
Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 16.01.2009 Zwracam honor
Nowy album MK - Get Lucky :) - Angie - 17.01.2009 Nie ma sprawy
Nowy album MK - Get Lucky :) - fakungio - 03.02.2009 heheh Szczególnie że Knopfler umieścił by na plakacie siebie w fazie młodzieńczej )) hehehe
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 04.02.2009 Guy Fletcher nie podaje dokładnej daty wydania nowej płyty ale mówi że prawdopodobnie wrzesień. Wiem że to nic nowego ale warto to odnotować
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 04.02.2009 No to mamy jakiś punkt zaczepienia
Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 06.02.2009 Przynajmniej będzie jakiś plus końca wakacji
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 06.02.2009 Mnie się zawsze w połowie lipca już chce do szkoły, a w zeszłym roku już w ogóle nie chciałam wakacji z uwagi na to, że ja je miałam praktycznie od maja 2007 do maja 2008 i myślałam, że zwariuję jak mi doszły dodatkowe 3 miesiące "urlopu". :p U mnie + końca wakacji się zawsze znajdzie.
Nowy album MK - Get Lucky :) - JK7 - 06.02.2009 Aaaa... Widać, że Twoim umysłem manipuluje jakiś szalony naukowiec, który chce zawładnąć światem - nie daj mu tej satysfakcji!!! Wakacje rlzzz... ;P P.S. Ja też mam swoją małą wizję świata... Ja na tronie... przed kompem... Szkoły, humanitarnie, pozamykano... Dzieci się śmieją i jedzą lody od Schollera, rodzice w pracy... Pełno złotych wrózek i każda spełnia życzenia... Wszędzie pachnie igiełkami i nie ma głodu... Aj, aj, aj, grunt, że szkoły pozamykano...
Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 06.02.2009 W szkole dzieci też się śmieją W sumie im starsze, tym więcej ;D
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 06.02.2009 JK7 napisał(a):Aaaa... Widać, że Twoim umysłem manipuluje jakiś szalony naukowiec, który chce zawładnąć światem - nie daj mu tej satysfakcji!!!A dam - lubię uszczęśliwiać ludzi. :p Nikt mną nie manipuluje - mną się nie da manipulować. ![]() JK7 napisał(a):Wakacje rlzzz... Nie mówię że nie, ale w czasie długiego wolnego dzieci się nudzą ![]() JK7 napisał(a):P.S. Ja też mam swoją małą wizję świata... Ja na tronie... przed kompem... Szkoły, humanitarnie, pozamykano... Dzieci się śmieją i jedzą lody od Schollera, rodzice w pracy... Pełno złotych wrózek i każda spełnia życzenia... Wszędzie pachnie igiełkami i nie ma głodu... Aj, aj, aj, grunt, że szkoły pozamykano...Absolutne NIE zamykaniu szkół! To najlepsza rzecz jaka się może w życiu trafić! No, może jedna z najlepszych. Nie widzisz pozytywnych stron? Naprawdę? ![]() filipk91 napisał(a):W szkole dzieci też się śmiejąNo właśnie. Im dalej, tym bardziej się można powygłupiać. Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 13.02.2009 Nie wiem jak u to jest u Was ale ja naprawdę nie moge sie już doczekać tego albumu Chyba jeszcze bardziej kiedy teraz ukazuje się tyle nowych plyt. No dobra Mark we wrześniu poczekamy ale cholernie będzie się ten czas dłużył. Tyle chcialem powiedzieć
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 13.02.2009 Mam dokładnie takie same odczucia jak Ty, Robert, myślę że większość z Forumowiczów tak ma. ![]() Pomału odliczam do jesieni ![]() I zastanawiam się kiedy pojawi się pierwsza piosenka do odsłuchania Mam ambicje, żeby nie skorzystać z tego, ale nie wiem czy mi się uda.
Nowy album MK - Get Lucky :) - seska - 13.02.2009 A tak na marginesie czy ktoś pamięta kiedy ukazała się pierwsza piosenka z KTGC Nowy album MK - Get Lucky :) - faf123 - 13.02.2009 Robson napisał(a):I co bardzo ważne a może nawet najważniejsze- niczego nie musi udowadniać. Święta racja! To mi się podoba. Czegokolwiek bysmy się nie spodziewali, zakładali ze wyjdzie taki czy siaki album, to Knopler jest wyjatkowym indywidualistą, tworzy coś na co ma ochotę i co jemu się podoba. Przez to prawie za każdym razem mamy kawał dobrej, szczerej muzyki, ktora w dodatku jest oryginalna i nie jest powieleniem czy przeobrażeniem czegoś co już powstało. Mniej narzekania, wiecej doceniania. Bo czy Mark nie jest artystą, który zasługuje na ogromny szacunek? Z perspektywy innych artystów, czasów i trendów jakie panują, dla mnie jest prawdziwym Artystą przez duże "A" ![]() ....może troche "ni z gruszki nie z pietruszki" ale musiałem to napisać
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 14.02.2009 seska napisał(a):A tak na marginesie czy ktoś pamięta kiedy ukazała się pierwsza piosenka z KTGCPod koniec lipca 2007
Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 14.02.2009 Guy pisze na Forum: Mark and I have been at work since the first week of Jan and the band are coming out again in 2 weeks, then we mix. There will be another diary entry in a few weeks.
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 17.02.2009 W pierwszym tygodniu marca możemy sie spodziewać nowych wieści od dr Fletchera. Nowy album MK - Get Lucky :) - Ania_M - 17.02.2009 A czy ktoś z Was pamięta kiedy w przypadku K2GC pojawiła się lista piosenek w dzienniku dr Fletchera? A w ogóle, ciekawe skąd ten "dr"?
Nowy album MK - Get Lucky :) - Robson - 24.02.2009 A takie jedno zdanie od Guy'a Fletchera wrzucam ![]() "There are moments on the new album which may make you crazy" Trochę wyrwane z kontekstu bo chodziło o wykorzysatnie pewnej gitary Ale czego się nie robi dla podgrzania temperatury
Nowy album MK - Get Lucky :) - filipk91 - 28.02.2009 Pewnej, tzn?
|