![]() |
|
Hamburg - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: Hamburg (/showthread.php?tid=312) |
Hamburg - Andrzej - 12.04.2006 Mi się też ten pomysł podoba. SERDECZNIE WAS WSZYSTKICH ZAPRASZAM. Dla prawdziwych knopfleromaniaków mój dom zawsze stoi otworem.Goszczšc takie osobistoci - może być tylko cudownie. Będzie to dla mnie wielki zaszczyt. Tyle oficjalnie. Hamburg - Andrzej - 13.04.2006 Raingood - Nazwijmy to oficjalnie "Sympozjum Knopflerowym" Też mi się ten pomysł podoba. WSZYSTKICH WAS BARDZO SERDECZNIE ZAPRASZAM. Będzie mi bardzo miło gocić tak zacne gremium w moim domu. Nie może być inaczej - będzie cudownie. Hotelik architektonicznie przypomina mi epokę "Wczesny Gierek"(co na to nasz specjalista od archtektury - Martinez) i co się obawiam, że za długo w nim nie popicie nie baczšc na cenę 40zl z Vat-em i ze niadaniem, a i z tym wypoczętym, porannym wyjazdem do Hamburga może być różnie. ALE CÓŻ TAM : KONCERT W HAMBURGU MOŻNA PRZEŁOŻYC, A "SYMPOZJUM KNOPFLERKOWE" W SŁUBICACH - NIESTETY NIE.(kurcze chyba bredze) Jutro pomykam na kurs organizacji sympozjów - tylko czy zdam? Hamburg - jambore - 13.04.2006 I to jest cała moc Forum Knopflerum Wreszcie co się dzieje.
Hamburg - jambore - 13.04.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Apr 12 2006, 10:45 PMMam do ciebie probę, tak na wszelki wypadek zrób tam ( w hoteliku) wizytację
Hamburg - Andrzej - 13.04.2006 Tak na serio. To jest Hotel sportowy, gdzie mieszka rownież kadra Polski lekkoatletów na zgrupowaniach. To mylę żę jest ok. A sto metrow dalej na stadionie przemawiał 1936 roku (i tu uwaga) sam Adolf Hitler.Słubice to dawny Frankfurt wiele tu takich niemieckich akcentów. A Hotel sprawdzę i jak co to posprzštam Hamburg - ania - 13.04.2006 45 Love and Happiness nawet ja się powięcę i sobie puszczę 57 B) I dig up a diamond 58 This is us 60 Paris, Paris! If this is goodbye :unsure: 44 Donkey Town
Hamburg - Andrzej - 13.04.2006 Dziadek !!!!!!!!!!!!!! A może Ty też by przyjechał do Słubic. Z Fuldy nie jest tak daleko do mnie. Przyjazd w sobotę ,a wyjazd do Hamburga w niedzielę , myslę że około 10 rano. Aktualnie potwierdziło przyjazd na zbiórkę do Słubic 10 osób. Serdecznie Ciebie rownież zapraszam. Ty bylby jedenasty. czekamy jeszcze na potwierdzenie Anroma z malżonkš. Jedyny Shiver z "biletem" leci samolotem i zapewne pozdrowi nas odgórnie. B) Hamburg - Robson - 13.04.2006 Oj będzie się działo...
Hamburg - dziadek - 13.04.2006 Ogromne Wam dzięki za miłe zaproszenie!!! Gdyby nie udało mi się pojawić na "wieczorze przygotowawczym do koncertu" - a na to narazie niestety się zanosi - spotkajmy się w Hamburgu odpowiednio wczeniej - znajdziemy razem jakiej spokojne miejsce, i zrobimy pod-wieczorek zapoznawczy!!! już się cieszę na "markowš elitę" Przedwištecznie pozdrawiam wszystkich na naszym forum! Hamburg - anrom - 14.04.2006 Ja również bardzo serdecznie dziekuje za zaproszenie, ale wzišwszy pod uwagę wszystkie "za" i "przeciw" muszę niestety stwierdzić, że praca mnie zatrzyma w sobotę, ale w niedzielę z rana postaramy się być na Liliowej (nie pomyliłem ulicy?). Obudzimy Was wszystkich i już!! Hamburg - Andrzej - 14.04.2006 No to wstępnie jestemy poumawiani. Kolejny etap to koszulki , które zaprojektował Raingood. Odsylam do tematu "koszulki na tour 2006" Dobrze ,że Raingood podjšł się tego przedsięwzięcia z koszulkami., ponieważ poczštkowo mylelimy o koszulkach Zlotowych(krakowskich), ale tak szczerze mówišc czułem mały niesmak, ponieważ koszulki na III Zlot sš pomyslem Martineza i Bartka i pewnie organizatorzy Zlotu chcieliby, ażeby ubrane zostały po raz pierwszy włanie na Zlot, czyli na najważniejsze spotkanie fanów w roku. Hamburg - ania - 16.04.2006 42 Follow me to Andrew's home kurczaki zazdroszczę wam tego słubickiego spotkania ^_^ 54 B) A place where we used to live ...sentymentalna się na staroć robię 55 Once upon a time in ...Cracow B) 57 Paris, Paris ... So far away 41 Why worry Hamburg - ania - 19.04.2006 39 Strada del telegrafo 51 B) Acqua di amore B) 52 Congiuntamente 53 Paris, Paris - Signora Writer B) 38 Amore di Expresso p.s. ciao belli pozdrawiam z rzymu
Hamburg - jambore - 19.04.2006 Cytat:Originally posted by ania@Apr 19 2006, 04:38 PMCo ty studiujesz? Wszystko na raz ![]() Ps.Wyrazy szacunku Hamburg - KLIMAT - 20.04.2006 Nieeeee. no to jest przegięcie!! Jak możecie mnie tak torturować!!!? Impreza,koncert, opaski,koszulki,pewnie piwo i to w niemałych ilociach !!!!!!!!!! Nienawidzę Was :-) Za to bedę w Londynie na Wembley Arena na Marku i jego kumpeli. hahahaha!!! tym się pocieszam.pozdr Hamburg - jambore - 24.04.2006 Rezerwacja hotelu potwierdzona Znowu kroczek do przodu. A tak ogólnie to chyba 33. Hamburg - Robson - 24.04.2006 Teraz kiedy mamy "nowy diament" to już w ogóle nie mogę się doczekać
Hamburg - Robson - 27.04.2006 Moi Drodzy za miesišc jestemy w Hamburgu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ps. m-c i jeden dzień
Hamburg - Andrzej - 27.04.2006 Ale za to - za równiusieńki miesišc jestecie u mnie. Hamburg - dudageo - 27.04.2006 yes, yes, yes...
|