![]() |
|
Nowa Płyta W Kwietniu! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Płyty, single, DVD (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=9) +--- Wątek: Nowa Płyta W Kwietniu! (/showthread.php?tid=301) |
Nowa Płyta W Kwietniu! - numitor - 18.03.2006 olaph72 --> Ja mam tylko "All the roadrunning" oraz "This is us"...mam lekkie zaelglosci chyba. Prosze Cie bardzo - moglbys podeslac te mp3? ALbo Ty,albo ktokoliwke innny - numitor@o2.pl Z gory dzieki!!!! Nowa Płyta W Kwietniu! - HOWARD - 18.03.2006 Tak!! Mam! I nawet pierwszego z nich słucham .. Dzięki
Nowa Płyta W Kwietniu! - olaph72 - 18.03.2006 numitor >> Sprawd pocztę.
Nowa Płyta W Kwietniu! - grzegorz - 18.03.2006 Nie da się ukryć, że moje pierwsze wrażenia sš bardzo dobre. A martwiłem się, że tylko tytułowy utwór jako jedyny będzie do przełknięcia. Szczególnie 'A Dug Up A Diamond' wpada mi w ucho. Gitarka Marka jest wietna. Nowa Płyta W Kwietniu! - numitor - 18.03.2006 Dziekuje CI Olaph! Mam prosbe - oprocz duetu z Atkinsem oraz Emmylou nie mam zadnej piosenki w jakims duecie wokalnym MArka. Czy istnialy jakies poza tymi dwoma? JEsli tak - czy ktos na numitor@o2.pl moglby mi wyslac mp3 z nich? Z gory dziekuje
Nowa Płyta W Kwietniu! - olaph72 - 18.03.2006 Jak to? A "The Last Laugh"? A "Sailing To Philadelphia"?
Nowa Płyta W Kwietniu! - numitor - 18.03.2006 No wlasnie Ale tak powaznie - to poza tymi z STP jakies sa duety? Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 18.03.2006 To może na płycie Sonny Landretha South Of I-10 Mark zagrał w dwóch utworach Creole Angel i Shootin For The Moon I w tym drugim można usłyszec Jego głos. Trudno nazwac to duetem a raczej Mark w chórkach
Nowa Płyta W Kwietniu! - olaph72 - 18.03.2006 W chórkach MK pojawił się też np. w "It's Money That Matters" Randy Newmana. Pomijajšc duet z Sue Hercombe - chyba możemy mówic tylko o duetach gitarowych.
Nowa Płyta W Kwietniu! - Andrzej - 18.03.2006 Cytat:Originally posted by olaph72@Mar 18 2006, 06:41 PMWitamy Cię Olapfie. Trochę Cię u nas nie było, już byłem zaniepokojony. Ja proszę rownież o przeslanie mi tych utworow. Ponoć jest już szeć. ajoffice@o2.pl Nowa Płyta W Kwietniu! - Toloth - 18.03.2006 A jak już kto ma, to żeby nie męczyć Olapha można wrzucić na FTPa
Nowa Płyta W Kwietniu! - Michal - 18.03.2006 a ja sobie poczekam hehehehe
Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 19.03.2006 Mamy miesišc i 4 dni
Nowa Płyta W Kwietniu! - Toloth - 19.03.2006 Lub 1 miesišc i 3 dni lub... 1 miesišc i 6 dni lub... 1 miesišc i 5 dni... zależy jak liczyć miesišc ![]() W każdym razie 34
Nowa Płyta W Kwietniu! - numitor - 19.03.2006 Moze jest to brak elementarnej wiedzy,ale skad pochodza takie piosenki Emmylou i Marka, jak "Lost on the river" oraz "Alone And Forsaken"? Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 20.03.2006 Z płyty powięconej Hankowi Williamsowi Timeless z 2001. Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 20.03.2006 Może Komu będš potrzebne. Beachcombing They say theres wreckage washing all along the coast No one seems to know too much Of who got hit the most Nothing has been spoken Theres not a lot to see But something has been broken thats how it feels to me We had a harmony I never meant to spoil, now it's lying in the water Like a slick of oil the tide is running out to sea Under a darkening sky the night is falling down on me and Im thinking I should head on home head on home Ive been gone too long gone too long leave my roaming beachcombing solo little wild kitten out a hunting see what he can get youre in a big city now wont stop growing yet The sun is going down smoking a flaming testament that something has been broken and it feels permanent the little seabird flying goes where he wants to go yes I opt to back my steps to the thing I know turn around and head on back along the old seawall I felt something give and crack now Im sorry thats all head on home head on home Ive been gone too long gone too long leave my roaming beachcombing outro I Dug Up A Diamond I dug up a diamond a rare fine I dug up a diamond in a deep dark mine If only I could cling to my beautiful find I dug up a diamond in a deep dark mine my gem is special beyond all worth as strong as any metal or stone in the earth sharp as any razor blade you can buy as bright as any laser or any star in the sky maybe once in a lifetime you hold one in your hand once in a lifetime in this land where the journey ends in a worthless claim time and again in a mining game solo I dug up a diamond a rare and fine I dug up a diamond in a deep dark mine down in the darkness in the dirt and the grime I dug up a diamond in a deep dark mine outro I jak na razie I Dug Up A Diamond jest chyba moim największym faworytem aczkolwiek bywajš dni kiedy przeciga się z Love And Happiness (np. dzisiaj)
Nowa Płyta W Kwietniu! - mikołaj - 20.03.2006 I Dug Up A Diamond jest piękne, kojarzy mi się z ukraińskimi dumkami. I ta piewajšca gitara pod koniec... Nowa Płyta W Kwietniu! - Robson - 21.03.2006 32 Nowa Płyta W Kwietniu! - olaph72 - 21.03.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej+Mar 18 2006, 09:39 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (Andrzej @ Mar 18 2006, 09:39 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'><!--QuoteBegin-olaph72@Mar 18 2006, 06:41 PMWitamy Cię Olapfie. Trochę Cię u nas nie było, już byłem zaniepokojony. Ja proszę rownież o przeslanie mi tych utworow. Ponoć jest już szeć. ajoffice@o2.pl[/b][/quote] Pojawiam się i znikam. Sprawd pocztę. |