![]() |
|
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Koncerty (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=10) +--- Wątek: 15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" (/showthread.php?tid=83) Strony:
1
2
|
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Robson - 15.06.2005 I związku z tym jak myślicie na część amerykańską Mark przygotował troszeczkę inny repertuar? Ciekawe czy będzie set z herbatką? I w ogóle?
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - StonyRoadRider - 15.06.2005 Chyba podstawowa różnica będzie taka, że Chad wróci. 15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Robson - 16.06.2005 SENSACYJNA SETLISTA NA KONTYNENT AMERYKI PÓŁNOCNEJ: Why Aye Man Walk Of Life What It Is The Trawlerman's Song Sailing To Philalelphia Romeo And Juliet Private Investigations Sultans Of Swing Done With Bonaparte Back to Tupelo Rudiger On Every Street Boom, Like That Speedway At Nazereth Telegrpah Road Brothers In Arms Money for Nothing Our Shangri-La Tunnel Of Love Going Home Długa i piękna prawda? Co Wy na to?
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Agnieszka - 16.06.2005 Ja się wpieniłam tylko, bo będzie to o 3 kawałki więcej. Co za niesprawiedliwość społeczna.
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Evelda - 16.06.2005 O mój Boże... Istne cudo... Private Investigations? Tunnel Of Love? On Every Street? Mam pytanie Robsonie: czy ta setlista została sporządzona na podstawie Twojego ostatniego snu...?
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - StonyRoadRider - 16.06.2005 Cytat:Originally posted by Evelda@Jun 16 2005, 03:16 PMChyba Robson doznał tzw. projekcji w przyszłość
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Robson - 16.06.2005 Być może troszeczkę mnie poniosło chciałem jedynie ożywić wątek
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Jedi_Kr - 16.06.2005 Nie wierzę, że nie będzie ze Stanów żadnego bootlega
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Marcin_Kr - 16.06.2005 Robson- zamordujemy Cie na zlocie :ph34r: z poważnych spraw sobie zartujesz :o już obmyslałem kwestie, że do Stanów trzebaby sie wybrać żeby usłyszeć Private Investigations pozdr 15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Robson - 16.06.2005 Kurcze a już mialem jechać Sorry
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Emilka - 16.06.2005 Robson -sadysta!! Aż podskoczyłam na krześle jak zobaczyłam OES i Private investigations... juz miałam zrywać Jego plakat ze ściany w ramach zemsty.... swoją drogą, czy podczas poprzedniej trasy Mark grał te cuda? 15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Robson - 16.06.2005 Ostatni raz podczas "On Every Street Tour" 15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - tawnuk - 16.06.2005 Robson! Ja mam problemy z sercem, jak zobaczyłem On every street to normalnie... :wacko: Nie rób tego więcej co... B) 15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - ddawwidd - 16.06.2005 Zaiste kamienne macie serce, Panie Robsonie. Okrutniku Ty.
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - dudageo - 16.06.2005 czy zwróciliście uwagę, że dziś Mark miał dodatkowy specjalny "prywatny" koncert zamówiony przez Deutsche Bank. Kurcze, byc pracownikiem takiego banku i pójsć sobie na wieczorek koleżeński, gdzie gra Mark! A z drugiej strony ciekaw jestem, ile było tam fanów i czy Mark nie grał przypadkiem tak sobie a muzom... 15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Robson - 17.06.2005 Na ten jeden wieczór chciałbym być bankowcem
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Jedi_Kr - 17.06.2005 czekam na dzień, w którym zagra dla polskich górników-naftowców... może Barbórka 2005?
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Robson - 17.06.2005 I obowiązkowo na tym koncercie zagra 5.15AM
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - Jedi_Kr - 17.06.2005 no tak
15 Vi Koniec Pierwszego Etapu "shangri-la Tour" - tawnuk - 17.06.2005 A ja myśle że mógłby zagrać poprostu dla knopfler.pl i forum B) |