![]() |
|
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? (/showthread.php?tid=412) Strony:
1
2
|
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - numitor - 07.06.2006 Może kto z Was trafi na DS? ![]() U mnie: Anglia --> Swing The Mood - Jive Bunny Stany Zjednoczone --> Right Here Waiting - Richard Marx A to adres --> http://www.thisdayinmusic.com/member/birthdayno1.php Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - Bart - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by numitor@Jun 7 2006, 10:45 AMJa się conajmniej o rok pospieszyłem :] UK: When I Need You - Leo Sayer USA: Information is not available
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - arkady1976 - 07.06.2006 1. UK: QUEEN - BOHEMIAN RHAPSODY 2. USA: CONVOY - C.W.McCALL 1 - wiadomo, przebój wszechczasów 2 - nic nie wiem :blink: Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - jambore - 07.06.2006 USA -Yesterday - The Beatles Anglia- Tears - Ken Dodd Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - HOWARD - 07.06.2006 UK: Human League = Don't You Want Me US: Olivia Newton-John - Physical Nie mam żadnego pojęcia o tych piosenkach (przynajmniej po tytułach; wykonawców kojarzę )
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - Per-Aa - 07.06.2006 UK Green Door - Shakin' Stevens US Endless Love - Diana Ross & Lionel Richie
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - olaph72 - 07.06.2006 UK: I'd Like To Teach The World To Sing - The New Seekers (Chłe chłe - słuchałem sobie niedawno )US: American Pie - Don McClean (też lubię) Spodziewałem się raczej Pajšków z Marsa, ale co tam. Tyz piknie.
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - HOWARD - 07.06.2006 Ta lub ten ma szansę trafić na DS, która/który ma obecnie np. 20-21 lat
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - aaadam - 07.06.2006 UK: Chirpy Chirpy Cheep Cheep - Middle Of The Road US: Its Too Late - Carole King ooooo ludzie a co to za wynalazki? zna to kto? Chyba zmienie sobie datę urodzenia
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - HOWARD - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by aaadam@Jun 7 2006, 06:39 PMAaadam nie żartuj że nie znasz Chirpy Chirpy Cheep Cheep
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - aaadam - 07.06.2006 no niby znam..... ale liczyłem na jaki The Doors czy Led Zeppelin a tu taka porażka Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - grzegorz - 07.06.2006 UK: Young Love - Donny Osmond US: Lets Get It On - Marvin Gaye niestety nie znam tych kawałków Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - ania - 07.06.2006 UK: Let's dance - David Bowie US: Billie Jean- Michael Jackson no to parkiet moj
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - Robson - 07.06.2006 Fajna sprawa. Kiedy to były przeboje. UK: SLADE Cum On Feel The Noize USA: ROBERT tzn. ROBERTA FLACK Killing Me Softly With His Song Oba wietne.
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - Andrzej - 07.06.2006 A skšd Wy bierzecie te dane?. Sprawdzcie mojš datę 22.08.1962 Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - mikołaj - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 7 2006, 10:21 PMproszę bardzo: UK: I Remember You - Frank Ifield USA: The Loco Motion - Little Eva
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - jambore - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by Andrzej@Jun 7 2006, 10:21 PMPozwoliłe to zrobiłem Andrzej: us- The Loco Motion - Little Eva uk- I Remember You - Frank Ifield (kto to był) :blink: Imiona znane i chyba jeden tytuł o ile nie mylę?
Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - Steeven - 07.06.2006 No, nie jest najgorzej: UK: Red Red Wine - UB40 USA: Sweet Dreams (Are Made Of This) - Eurythmics Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - Andrzej - 07.06.2006 Cytat:Originally posted by mikołaj+Jun 7 2006, 09:28 PM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (mikołaj @ Jun 7 2006, 09:28 PM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Andrzej@Jun 7 2006, 10:21 PMproszę bardzo: UK: I Remember You - Frank Ifield USA: The Loco Motion - Little Eva [/b][/quote]Ooooooooo ! The loco motion - kawal numeru. Piękne czasy pamiętajšce dinazaurów. Mimo to już wtedy ludzie potrafili grać no i nie żle kombinowac, bo przecież trzeba przyznać ,że funkcja na gitarce H7\4 czyli septymowa z dodanš kwartš brzmi tu rewelacyjnie. MOCNY ROCZNIK!!!!!!!!!!!! Co Było Przebojem, Gdy Się Urodziła/e ? - HOWARD - 08.06.2006 Cytat:Originally posted by grzegorz@Jun 7 2006, 08:13 PMBardzo lubię Gaye'a, zwłaszcza ten kawałek ![]() Ech :wub: |