![]() |
|
Playtime Deluxe - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Knopflerowo (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Playtime Deluxe (/showthread.php?tid=2525) Strony:
1
2
|
Playtime Deluxe - Robson - 05.11.2016 Pomyślałem sobie założę osobny temat żeby się rzucało w oczy w końcu to nowy utwór MK ![]() Chciałbym go uslyszeć w wersji studyjnej z lepszym wokalem Marka. To jak zgrał na gitarze (znów) to w zasadzie pozamiatane. ps. w ogóle chciałem wkleić tekst tego utworu ale jakieś cuda wychodzą RE: Playtime Deluxe - macsa - 05.11.2016 Mark ostatnio wraca do mocniejszego grania !! Fajnie !!
RE: Playtime Deluxe - Robson - 05.11.2016 (05.11.2016, 19:42)macsa napisał(a): Mark ostatnio wraca do mocniejszego grania !! Fajnie !! Coś w tym jest Pytanie czy ten utwór był nagrywany przez zespół w British Grove czy tylko podczas prób i na samym koncercie przez muzyków towarzyszących. Jeśli pierwsza opcja to jest szansa że usłyszymy go w wersji studyjnej
RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 06.11.2016 Ciekaw jestem co z materiałem video i audio rejestrowanym na samym koncercie. Byłem przekonany że gdzieś wypłynie. Przeglądam cały czas brytyjskie portale i nic.....? RE: Playtime Deluxe - Robson - 06.11.2016 Jeśli koncert oficjalnie był rejestrowany, filmowany to wolałbym żeby to nie wyplynelo wtedy kiedy się ukaże będzie większą frajda
RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 06.11.2016 Nie rozumiem Robercie... Szukasz a nie chcesz znaleźć. Coś chyba nie załapałem... RE: Playtime Deluxe - Robson - 06.11.2016 Szukam lepszej wersji Playtime Deluxe żeby to "puścić" w świat Ale jesli cały koncert czy obszerne fragmenty mialyby wyplynac do sieci to co za frajda mieć to ewentualnie później na DVD?
RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 06.11.2016 Ach.Przepraszam.Teraz rozumiem.Po pracy operatorów raczej nie sądzę aby to zostało komercyjnie wydane. Raczej chyba jako pamiątka dla Billa. Długie przerwy w filmowaniu i raczej ograniczona mobilność. Nie wiem. Po prostu nie wydaje mi się. RE: Playtime Deluxe - Robson - 06.11.2016 Ale Kamilu to Twoje słowa: :-) kilka kamer z podłogi balkonu i dwóch "mob8lnych" operatorów z "ręki". Może będzie jakiś oficjalny materiał? RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 08.11.2016 Oczywiście. Tak było. Lecz tak jak napisałem. Po sposobie filmowania nie wydaje mi się aby to było rejestrowane w celu oficjalnego wydania. Te stacjonarne mogły przecież służyć tylko i wyłącznie do tego aby przekazać obraz na dwa ekrany. RE: Playtime Deluxe - darco - 16.11.2016 (08.11.2016, 11:01)kamilo7 napisał(a): Oczywiście. Tak było. Lecz tak jak napisałem. Po sposobie filmowania nie wydaje mi się aby to było rejestrowane w celu oficjalnego wydania. Te stacjonarne mogły przecież służyć tylko i wyłącznie do tego aby przekazać obraz na dwa ekrany. Koncert można było zobaczyć na płatnym serwisie internetowym. Możliwe ,że te kamery po to były. RE: Playtime Deluxe - kamilo7 - 19.11.2016 Darco, można to jeszcze obejrzeć,czy było to tylko na żywo? Daj linka proszę jak masz. RE: Playtime Deluxe - darco - 21.11.2016 Hej. Ja to próbowałem podgladać na livestream.com ale byc moze bylo to gdzie indziej.Tego wieczoru było zarejestrowane ponad 14 tys osób , którzy zaplacili za mozliwosc ogladania przekazu Live. Mnie sie niestety nie udało. RE: Playtime Deluxe - Robson - 27.02.2017 (21.11.2016, 11:21)darco napisał(a): Hej. Ja to próbowałem podgladać na livestream.com ale byc moze bylo to gdzie indziej.Tego wieczoru było zarejestrowane ponad 14 tys osób , którzy zaplacili za mozliwosc ogladania przekazu Live. Mnie sie niestety nie udało. Jest najnowsza wersja Playtime Deluxe. Świetnie brzmi i przede wszystkim odczuwalna jest przyjemność słuchania. Wreszcie
RE: Playtime Deluxe - Jeżozwierz - 27.02.2017 Zapodaj link RE: Playtime Deluxe - Robson - 28.02.2017 https://drive.google.com/drive/folders/0BxsrObWHdt3yZWowX1l4dTBpV2c?usp=sharing RE: Playtime Deluxe - darco - 28.02.2017 "zdrowy" utwór , daje nadzieje na dobrą nową plyte.... RE: Playtime Deluxe - macsa - 28.02.2017 Dzięki Robson za linka ! Brzmi 'rasowo' ! RE: Playtime Deluxe - Robson - 28.02.2017 Też tak uważam
RE: Playtime Deluxe - Igor23 - 28.02.2017 a kiedy nowa płyta ? |