![]() |
|
Emisje Filmów z Muzyką MK - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Markowe tematy (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Mark & DS w mediach (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=12) +--- Wątek: Emisje Filmów z Muzyką MK (/showthread.php?tid=207) |
Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 14.10.2005 Nie zapomnijcie. Dzi, tj. w pištek w nocy o 0.10 (właciwie to już będzie sobota) na Polsacie LOCAL HERO z cudownš muzykš pewnego gitarzysty w tle. Od 0:10 do 2:15 obecnoć przed TV obowišzkowa. Pozdrawiam Piotr ps. ja nagrywam bezporednio na nagrywarce DVD. Jakby kto chciał to prosze o sygnał. Emisje Filmów z Muzyką MK - dudageo - 14.10.2005 no to ja się zgłaszam, please
Emisje Filmów z Muzyką MK - ptysia - 14.10.2005 włanie zobaczyłam w gazecie! ... będę oglšdać mimo, że mam film na kasecie (nawet jedna wersja jest z napisami duńskimi! ... no i oczywicie zgłaszam się na dvd! ![]() Ps. z tego co wiem, film ten u nas nigdy nie wyszedł na dvd, więc chyba Coyote... będziesz pierwszym szczęliwym posiadaczem LH na dvd w wersji polskiej!
Emisje Filmów z Muzyką MK - kuba87 - 14.10.2005 No no... to bardzo dobra nowina... W takim razie ja też bede nagrywał niestety tylko przez Tuner TV w komputerze... W takim razie spotykamy sie 00.10 wszyscy na Polsacie...
Emisje Filmów z Muzyką MK - baccarat - 15.10.2005 Zaglšdam, żeby wam powiedzieć, ale widzę, że już wszyscy zorientowani. Idę oglšdać i słuchać. Emisje Filmów z Muzyką MK - kuba87 - 15.10.2005 Cytat:Originally posted by kuba87@Oct 14 2005, 10:44 PMPewnie mnie zbesztacie ale byłem tak zmęczony wczoraj, że ostatni moment jaki pamiętam to godzina 00.08 - konczyly sie reklamy na Polsacie a potem obudziłem się chwile po 3... Nie dane mi było to zobaczyć - pech ![]() Tak więc proszę o dopisanie do listy chętnych na DVD Pozdrawiam Emisje Filmów z Muzyką MK - seba - 15.10.2005 Witam. NIestety też nie doczekałem . Około 00.00 zasnšłem. Pech. Ale dlatego zgłaszam się na to dvd, bo to trzeba obejrzeć .
Emisje Filmów z Muzyką MK - tawnuk - 15.10.2005 Ja oglšdałem przez około 20 minut, ale ten Polski lektor strasznie mnie zmęczył i też zasnęłem B) Emisje Filmów z Muzyką MK - coyote - 15.10.2005 Już pracuje nad tym dvd. Chciałem zrobić jakie menu, podział na sceny i oczywicie wyżucic reklamy. Myle ża na jutro będzie gotowe. Pozdrawiam Emisje Filmów z Muzyką MK - arkady1976 - 17.10.2005 Ja też bym chętnie obejrzał i ....... posłuchał. Poprosiłbym o zapisanie mnie na listę. arkady1976@o2.pl Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 17.10.2005 No to jeszcze ja bym się pisał na DVD bo dopiero dzis rano dowiedziałem się o LH na Polsacie. anrom@o2.pl Emisje Filmów z Muzyką MK - Andrzej - 17.10.2005 Jak ja moglem to przegapić. Już wiem leżalem od czwartku w łóżku . Jaka grupa ptasia mnie zaatakowała. Jestem usprawiedliwiony i teraz liczę tylko na przychylnoć Coyota ,że mi wylę. ajoffice@o2.pl Acha,nie mam zwolnienia lekarskiego Emisje Filmów z Muzyką MK - Robson - 17.10.2005 Tylko Locala powtarzajš w nieskończonoć Już chyba leciał na wszyskich stacjach. A może "Last Exit..." kiedy by nadali albo włanie Comfort. Oj Kto z naszego forum powinien pracować w oddziale TV Emisje Filmów z Muzyką MK - Steeven - 17.10.2005 A druga osoba powinna pracowaĆ w radio! I już bymy byli szczęliwi! Emisje Filmów z Muzyką MK - Andrzej - 18.10.2005 Cytat:Originally posted by Robson@Oct 17 2005, 02:15 PMNo tak Robsonie , tylko ja kurczę telewizji nie oglšdam(mimo ,iż w domu odbiorników więcej niż w miejskim Domu Kultury). Jeli już popatrzę, to z reguły z sluchawkami w ktorych leci "inna" muzyka(najczęciej jaka to wiesz). Sš wyjatki od reguły kiedy sluchaweczki idš na bok. To przy filmach: "Kariera Nikodema Dyzmy" - "U Pana Boga za piecem" Ot, Andrzej - dziwak Emisje Filmów z Muzyką MK - Evelda - 18.10.2005 Cytat:Originally posted by Andrzej@Oct 18 2005, 08:37 AM Andrzeju, ależ nie przejmuj się, naprawdę. Dziwactwa to Nasza specjalnoć .
Emisje Filmów z Muzyką MK - Andrzej - 18.10.2005 Cytat:Originally posted by Steeven@Oct 17 2005, 10:23 PM<Steeven> ogólnopolska wieć niesie, że ponoć Robson pracuję w Radiu. Co na to Robson? Emisje Filmów z Muzyką MK - anrom - 18.10.2005 No to jest nas dziwaków więcej. U mnie telewizor służy jako integralna częć DVD B) Emisje Filmów z Muzyką MK - Evelda - 18.10.2005 ...za DVD służy do oglšdania "tego sławnego koncertu DS z Bazylei", gdyż... tama już zdarta do czarno-białoci...?
Emisje Filmów z Muzyką MK - Raingod - 18.10.2005 Swojš drogš to dziwne, że Local Hero nie wyszlo na DVD, jeszcze dziwniejsze ze moja ulubiona bajka - Princess Bride wyszla tylko na zachodzie. Szkoda, bo to fajnie sie ogladalo..... Natomiast w niedziele w MM kupilem Metroland za 19,90 |