![]() |
|
Co za rock! - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Muzyka - ogólnie i niekoniecznie Markowo ;) (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=15) +--- Wątek: Co za rock! (/showthread.php?tid=1122) |
Co za rock! - Robson - 19.01.2009 W 2009 nie tylko Mark wśród tych największych wydaje nowy album ![]() Na jakie plyty jeszcze czekacie? Boss, U2, DM ? Tzn. nic nie chcę sugerować
Co za rock! - Ania_M - 19.01.2009 Ja nie będę oryginalna, czekam na solową płytę Roberta Gawlińskiego.
Co za rock! - macsa - 19.01.2009 U2, DM zdecydowanie Co za rock! - ania - 19.01.2009 a mnie wzięło na Bossa bo ten nowy kawałek U2 to jakiś taki bardzo U2-tujowski jakbym słuchała b-side'a z Dismantle an Atomic Bomb ...
Co za rock! - BET - 20.01.2009 Ja tez bym chcial Bruca... a jakby Gilmourowi jeszcze sie zachcialo zrobic on an island vol.2 to juz w ogole bylaby radocha :] Co za rock! - olaph72 - 20.01.2009 ania napisał(a):a mnie wzięło na Bossa Nie miałbym wiele przeciwko, gdyby nowa płyta była podobna do poprzedniej. ![]() "How To Dismantle..." wgniotła mnie w podłogę. Co za rock! - ania - 20.01.2009 No w sumie tez bym sie nie pogniewala moze tak mowie bo slucham jej na okraglo w drodze do pracy i potrzebna mi odmiana... no ale czy moze byc lepsza pobudka niz Fast Cars
Co za rock! - Robson - 21.01.2009 Ostatnia płyta U2 była świetna. Ale ten najnowszy singiel...Spuszczam zasłone mliczenia
Co za rock! - pablosan - 21.01.2009 Czekam na ogłoszeni kolejnej trasy koncertowej Marka Knopflera i jego nową płytę-kolejność nieprzypadkowa... Co za rock! - Ania_M - 22.01.2009 Pablo to oczywista oczywistość.
Co za rock! - Robson - 22.01.2009 Oczywistą oczywistością jest najpierw plyta potem trasa
Co za rock! - Ania_M - 22.01.2009 Oczywiście znowu popełniłam gafę i nieuważnie przeczytałam. (na informatyce byłam:p) Jasne, że powinna być najpierw płyta potem trasa...ale niech będzie oczywistą oczywistością że chyba wszyscy czekamy najbardziej na Marka. O to mi chodziło Ok?
Co za rock! - Filip - 22.01.2009 U2 to wydarzenie napewno poza oczywiście nową płytą MK i kolejne trasy U2, MK, zastanawiam się nad tym czy w Polsce znów padnie na Torwar czy znajdziemy coś lepszego
Co za rock! - filipk91 - 23.01.2009 Że tak zażartuję - hala Wisły A na poważnie to jakby był koncert na STADIONIE Wisły, to by była naprawdę fajna rzecz, bo stadion daje radę, chyba Mark już nie grywa na stadionach?
Co za rock! - pablosan - 24.01.2009 Może w Gdyni?-oddali tam niedawno halę widowiskowo-sportową, zdaje się na 5-6 tyś widzów? Z zewnątrz wygląda super! Koncert-to jest najlepsze co Mark może nam dać, obcowanie z nim na żywo powoduje permanentne mrowienie na całym ciele... Co za rock! - Ania_M - 24.01.2009 Ja byłam dopiero na jednym, i już nie mogę doczekać się kolejnych. Bo wierzę, że nie skończy się na tym, że pojadę na dwa koncerty
Co za rock! - jambore - 25.01.2009 pablosan napisał(a):Może w Gdyni?-oddali tam niedawno halę widowiskowo-sportową, zdaje się na 5-6 tyś widzów? Z zewnątrz wygląda super! Wg akustyków - hala z najlepszą akustyką w Polsce (poza studyjną) Co za rock! - macsa - 25.01.2009 A ja wiem dokładnie kto się do tego przyczynił... Co za rock! - seska - 25.01.2009 filipk91 napisał(a):Że tak zażartuję - hala Wisły Nie grywa bo był by problem z ich zapełnieniem
Co za rock! - filipk91 - 26.01.2009 U nas by mógł zapełnić, jakby zagrał na Cracovii np No fakt, u nas 20 tys to wydarzenie, gdzie indziej 3 liga ma 15 Ale hala ma swój klimat
|