20.07.2015, 01:11
Z przerweami - dotrwałem do końca - Robert- dzieki wielkie ..
Muzyczne Fascynacje
|
20.07.2015, 01:11
Z przerweami - dotrwałem do końca - Robert- dzieki wielkie ..
17.08.2016, 09:12
Urodziny Marka Knopfler uczcił także nasz ulubiony redaktor radiowy w swoich Muzycznych Fascynacjach - dzięki Roberto z ten wyjątkowy wieczór
17.08.2016, 13:51
Ja również bardzo dziekuje Maćku
Słuchacze ułożyli piękny zestaw: RUTH MOODY&MARK KNOPFLER – Pockets dIRE sTRAITS – Brothers In Arms MARK KNOPFLER&RUTH MOODY – Wherever I Go dIRE sTRAITS – You And Your Friend MARK KNOPFLER – Dream of The Drowned Submariner dIRE sTRAITS – Lady Writer MARK KNOPFLER – Terminal Of Tribute To dIRE sTRAITS – Down To The Waterline MARK KNOPFLER – Altamira MARK KNOPFLER – Going Home: Theme Of The Local Hero MARK KNOPFLER – Romeo And Juliet dIRE sTRAITS – Why Worry? dIRE sTRAITS – Love Over Gold
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
05.11.2016, 10:34
We wczorajszej, naszej ulubionej audycji gościem specjalnym był Kamil Skargo z gorącą relacją z koncertu jubileuszowego na cześć Billa Waymana
Fajna niespodzianka i miło było Cie usłyszeć Kamilu z głośniczków - prosimy częściej !! P.S. Była reklama naszego forum
05.11.2016, 13:46
Cieszę się że sie udało Kamilu raz jesz jeszcze wielkie dzięki! Bylo super! Macku dziękuję za odnotowanie tego faktu
18.01.2017, 21:10
Piękne wspomnienia w ostatnich MF Robson - The Joshua Tree i Music for the Masses... ech te czasy... Wspomnieniami wracam do audycji Tomka Beksińskiego w PR II - pamiętacie "Romantyków muzyki rockowej" i jego tłumaczenia wszystkich albumów DM ?
always look on the bright side of life
19.01.2017, 16:57
(18.01.2017, 21:10)elsinore napisał(a): Piękne wspomnienia w ostatnich MF Robson - The Joshua Tree i Music for the Masses... ech te czasy... Wspomnieniami wracam do audycji Tomka Beksińskiego w PR II - pamiętacie "Romantyków muzyki rockowej" i jego tłumaczenia wszystkich albumów DM ? Ja nie załapałem się niestety na Romantyków Muzyki Rockowej. I bardzo żałuję ale Trójkę pod księżycem z Tomkiem już jak najbardziej.
12.08.2017, 08:52
Tradycyjnie już w Muzycznych Fascynacjach nie mogło zabraknąć świętowania urodzin Pana Marka - dziękuję Robercie za piękny wieczór...
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|