20.03.2015, 16:16
Eh... ciekawe co tam panie dziś w "Muzycznych...
always look on the bright side of life
Muzyczne Fascynacje
|
20.03.2015, 16:16
Eh... ciekawe co tam panie dziś w "Muzycznych...
20.03.2015, 19:01
Same skarby!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
20.03.2015, 19:49
pewnie jak zwykle starzy rockowcy , których nikt juz nie słucha))))
20.03.2015, 20:17
Za tydzień jak wszystko pięknie się ułożoy z Kooba pogadamy. Wiadomo o jakiej płycie
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
28.03.2015, 16:17
Kuba bardzo Ci dziękuję że znalazłeś czas i że chciałeś. Ja znów poczułem ten przyjemny dreszczyk.
Zagraliśmy 6 utworów bo na więcej nie starczyło czasu Laughs And Jokes And Smokes And Drinks Basil Long Cool Girl - polecam ten fragment bo Kuba zauważył coś na co ja nie wpadłem. Ale to prawda. Ja miałem do tej pory najszybsze skojarzenie z trzecią płyta DS ale widać podtekstów jest więcej Broken Bones Silver Eagle I na pożegnanie coś mocnego z opowieścia Kuby pod którą się podpisuję. Warto posłuchać aby wyrobić sobie własne zdanie. Tak Terminal Of Tribute To - to było dobitne zakończenie przed Świętami. Za tydzień Wielki Piątek.
28.03.2015, 21:26
Gorzej, że Macsa coś się ociąga z publikacją
28.03.2015, 21:29
A ja widzę zapis
28.03.2015, 21:40
No u mnie się czas zatrzymał 13. marca...
28.03.2015, 22:50
El nie wypada mi i niezręcznie troszku ale jak klikniesz tego chomika który jest widoczny u Maćka tu na forum to widać ten plik
28.03.2015, 23:38
Heh, ja to już stary i niedowidzący, pakowalem się od razu do folderu MF zamiast spojrzeć w oczywistą oczywistość.
28.03.2015, 23:46
Tak to sobie wymyślił macsa Przy okazji Maćku stokrotne podziękowania za czas, chęci, zaangażowanie. To dla mnie zupełnie niepojete mimo upływu tylu już lat...
28.03.2015, 23:50
Ja niestety nigdy nie mam okazji słuchać live muzycznych fascynacji, za to po weekendzie zawsze zaglądam właśnie do Macsy, za co mu również dziękuję.
29.03.2015, 05:58
Robson napisał(a):Kuba bardzo Ci dziękuję że znalazłeś czas i że chciałeś. Ja znów poczułem ten przyjemny dreszczyk. Nie mogłem sie dodzwonic ;-( , Kuba - wielkie dzięki za udział w audycji-dawno cie nie słyszałem... Robert - tobie wilki dzieki za "gościa" no i oczywiście za twój program - troszkę szerzej otworzyliscie mi oczy - i dlatego u ,mnie dzisiaj na przekorę :-) Priness Bride - ................wiecie dlaczego ? :-)
29.03.2015, 20:46
Jak zykle nasi Sułtani stanęli na wysokości zadania ! Brawo i szacun ! Szkoda tylko ze nie pociągnęli trzech godzin tak jak za dawnych lat...;-)
Zawsze do usług, szkoda zeby te wazne dla nas chwile ulecialy w eter bezpowrotnie... Dzieki Panowie
19.07.2015, 10:38
Przeżyjmy to jeszcze raz - Robson w piątek pięknie przypomniał poniedziałkowy koncert puszczając prawie cały koncert z Karkowa - dzięki Rob
19.07.2015, 12:54
Dzięki Maciek za plik, właśnie słuchamy z Agą <3
A long time ago came a man on a track...
19.07.2015, 22:36
Zacząłem słuchać - z 48 godzinnym opóźninienie-( usprawiedliwienie wyślę pocztą )
początek jest właściwy :-) Szkoda tylko ,że u Nas nie zagrali YLT, Nam udało się tego posluchać na żywo - nagrywałem ... ale w połowie jakś dziwna pauza ... i dalej też nagrywałem - okazało się ,że mam tylko ostatnie 3 minuty :-( , ale i tak piękne . Tu nie chodzi o to ,że DS wróciło - to jest TO od czego wielu z NAS zaczynało muzyczną "podróż" ......., Bardzo się cieszę że "Mi" to zagrali. A Tobie Robert dziękuję serdecznie - zawsze masz dla Nas bonus ...... :-) |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|