Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
Drogi Andrzeju
Z okazji urodzin życzę Ci przede wszystkim ZDROWIA bo to teraz dla Ciebie najważniejsze...
Dużo optymizmu i pogody ducha, wielu miłych chwil spędzonych z nami na forum i na zlotach...
Najważniejsze: muzyki Marka w dużych ilociach i wielu jeszcze koncertów takich jak w Hamburgu - żeby Marek wiele razy spojrzał w Twoje oczy...
Liczba postów: 3,395
Liczba wątków: 219
Andrzeju... wielu wspaniałych Markowych przeżyć, umiechu, spełnienia marzeń - nie tylko tych Markowych, zachowania kilku marzeń - bo marzyć jest rzeczš pięknš, ale przede wszystkim zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia i raz jeszcze zdrowia!
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Andrzeju serdecznoci a przede wszystkim dużo dużo zdrowia. I niech zawsze pozytywna energia będzie w Tobie a tę m.in niesie muzyka pana Marka. Wszystkiego dobrego. Jeli następna trasa rzeczywiscie ominie nasz kraj (oby nie) jedziemy do Berlina albo Pragi. Zresztš co to dla nas prawda? Trzymaj się widzimy sie na następnym zlocie!!!
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Andrzeju-wszystkiego najlepszego, przede wszystkim zdrowia, pomylnych wyników badań, radoci z Twoich dziewczyn i niech koła się kręcš.
I co jeszcze?
Tego czucia-wiesz o co chodzi.
Do życzeń usilnie dołšczajš się wszyscy "moi".
Dzięki wielkie za przyjęcie i za utwór (utworki).
Liczba postów: 304
Liczba wątków: 26
Jak najwięcej zdrowia
Jak najmniej smutków
Jak najwięcej sił
Jak najmniej kłopotów
Jak najwięcej wzlotów
Jak najmniej szoków...
Jak najwięcej Mark'a w Twoim życiu
radoci i gronie Rodziny byciu!
życzy Majkel..........................
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
Dziękuję Wam za pamięć - jest mi niezmiernie miło.
W dniu moich urodzin funduję sobie zawsze jednš z piosenek Marka , ktorš słucham tyle razy ile mam lat.Żona do teciowej,dziewczyny do zajęć w podgrupach,wyłšczona komóra, a ja zostaje sam na sam z muzykš Marka. W zeszłym roku była to moja ukochana "Where do you think you're going"
W tym roku postanowiłem odejć trochę od wieloletniej zasady, a to za sprawš prezentu jaki otrzymalem od Jamborego. Sš to płyty z nagraniem audycji autorstwa Robsona,Cooby i Eveldy z dn.29.07.06 ze studia Radia Plus z Opola.
Audycja trwa cztery godziny, zatem przesłuchanie jej zgodnie z tradycjš(w tym przypadku 44 razy) graniczyło by z cudem, bo zapewne zabrakło by mi życia, ale już po północy zabralem się ostro do słuchania.Zeszło do rana.
Wszystkich tych ,ktorzy jeszcze nie sš w posiadaniu tej audycji informuję ,że to swoiste dzieło sztuki.Pełen profesionalizm w doborze repertuaru MK, wywarzone teksty i swoista studnia wiedzy prowadzšcego i zaproszonych goci. Wiele koncertowych wykonanań Marka, o których mi się nawet nie niło. Do tej pory największe wrażenie wywarła na mnie wersja utworu News, ktorš Cooba wycišgnšł ze swej przebogatej składnicy. wietne prezentacje cooverów w wykonaniu Cooby, ktorego miałem już okazję usłyszeć na żywo w Poznaniu. Utwory puszczane do ostatniego dzwięku, a po prezentacji kilku sekundowa przerwa - jak niegdy w audycjach Kaczkowskiego. Niesamowite tempo i magia....no wlasnie magia jakš stworzyli autorzy sprawia,że jest to dla mnie dzieło ,które zakodowałem do kanonu wielkich wydarzeń muzycznych.
Zatem urodziny spędziłem niekonwencjonalnie z nietuzinkowymi ludżmi, przed którymi chylę czoła za zawodowstwo.Chętnie wrócę jeszcze raz do tego programu i co się obawiam , że nastapi to już dzisiejszej nocy.
Dziekuję Wam. B)
We are the sultans of swing...
Liczba postów: 2,816
Liczba wątków: 59
I tak pięknie można celebrować swoje urodziny...echh....magia...
Liczba postów: 474
Liczba wątków: 22
Come up and feel the sun
A new morning has begun
Another day will make it clear
Why your stars should guide us here...
Andrzeju - życzę Ci powrotu do zdrowia, i żeby "tam w rodku" gociło u Ciebie zawsze szczęcie
Liczba postów: 2,419
Liczba wątków: 182
Ja jeszcze szybko, bo szeć minut przed Godzinš Duchów, dopisuję się - zdrowia, zdrowia i jeszcze raz - zdrowia, na wszystkie dobra materialne, których jeszcze potrzebujesz, przyjdzie pora.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
Liczba postów: 875
Liczba wątków: 3
Andrzeju Zdrowia i spełnienia marzeń. I zaplanowania obowišzkowej obecnoci na następnym Zlocie w Krakowie.
Liczba postów: 322
Liczba wątków: 3
Andrzeju, w imieniu własnym i Qby-Podróżnika (w tej chwili gdzie w Quebec City...) przesyłam urodzinowe uciski i serdecznoci.
Audycji nie mielimy jeszcze okazji (możliwoci) usłyszeć (wiem, że płytki z nagraniem sš już w drodze DZIĘKUJĘ z drżeniem serca i... pewnym niepokojem wypatruję... ). Mogę jednak (ze wszystkich sił) potwierdzić Wyjštkowoć tamtych Chwil... Choć zagubilimy się w czasie , ani na chwilę nie stracilimy wiadomoci (poczucia), że oto wokół nas dzieje się co magicznego, za my pozostajemy w samym centrum tej Magii.
Wzruszenie raz po raz odbierało nam mowę i tak naprawdę nie wiem ile z ważnych i potrzebnych słów zostało ostatecznie wypowiedzianych.
Wiem jednak, że Noc z 29 na 30 lipca 2006 rocku przyniosła z całš pewnociš jedno z najpiękniejszych i najważniejszych Wydarzeń w moim życiu.
Ujmę to tak: jeli można 'usłyszeć' tam prawdziwš Markowš Pasję, która porywa, jednoczy i... leczy rany, a ponadto czystš (i szalonš) Radoć z Naszego Spotkania, to mylę, że CEL został osišgnięty (co powiesz Rob? ).
Z Markowym Pozdrowieniem...
PS. Niezwykłych Nagrań, które... nie pomieciły się w czterogodzinnej audycji (nie mówišc o chęciach) jest tyle, że spokojnie mogłyby wypełnić jeszcze ze cztery takie audycje. Zresztš co ja Wam tu będę...
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span>
Liczba postów: 1,608
Liczba wątków: 172
Oczywicie dołšczam się do życzeń :]
Liczba postów: 216
Liczba wątków: 21
Andrzeju! Zdrowia i spełnienia wszystkich marzeń, a w szczególnoci tego jednego zwišzanego ze spotkaniem z Markiem!
Liczba postów: 359
Liczba wątków: 25
Pozdrawiam Andrzeju:
Niech te wszystkie tu napisane
dla Ciebie życzenia
jednš wspólnš cechę majš:
n ie c h s i ę s p e ł n ia j š!!!!
Liczba postów: 186
Liczba wątków: 2
ZDROWIA, ZDROWIA I JESZCZE RAZ ZDROWIA!!! ... i żeby już nigdy nie opucił zlotu!
STO LAT Andrzeju!
Liczba postów: 393
Liczba wątków: 8
spónione życzonka i popijam bania rakiji, na zdrowie Towarzyszu hehehehe
My girlfriend said AC/DC is bad...Now she is single...
Hhahaha Just kidding...
She is dead...
Liczba postów: 1,381
Liczba wątków: 31
jejku, jejku panie dziejku cudne urodzinowe chwile dane ci bylo przezywac Andrzeju a i spryciarz z ciebie 44krotny skoro mozesz je powtarzac bez konca tymczasem ze swej strony dorzucam usciskow tysiace
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
Jeszcze raz Wam serdecznie dziekuję za te cudowne życzenia.Jestem wzruszony.
We are the sultans of swing...
Liczba postów: 1,453
Liczba wątków: 44
Spoznione ale jak najbardziej szczere i glebokie zyczenia - wszystkiego, co nadaje zyciu sens.
You do what you want to
You go your own sweet way...
|