17.07.2006, 22:30
Tak jak w tytule... Chce w ten sposob przywitac sie z Wami Drodzy Klubowicze. Od czasu spelnienia mojego najwiekszego marzenia z dziecinstwa tj. 06.05.2006 postanowilem przylaczyc sie do Waszego grona, niestety rozne sytuacje zlozyly sie na to, ze dopiero dzisiaj redaguje swoj pierwszy post... Dire Straits byl pierwszym zespolem jaki poznalem juz w wieku 3 lat (zanim jeszcze uswiadomiono mnie ze istnieli The Beatles i wiele innych legend). I od tego czasu tj. od ponad 18 lat "Alchemy" pozostaje moje najukochanszym albumem, ktory w kazdej nawet najgorszej sytuacji pozwala mi "dojsc do siebie" i ktory nieustannie budzi we mnie niemozliwe do opisania emocje
Nie chce sie zbytnio rozpisywac, bardzo tylko zaluje ze dopiero teraz zmobilizowalem sie zeby udzielac sie na forum ale mam nadzieje ze uda mi sie dolaczyc do Waszego zacnego grona chcialem wraz ze swoim powitalnym postem dolaczyc zdjecia ktore zrobilem w Spodku rok temu, jednak okazuje sie ze to zadanie przynajmniej jak narazie mnie "przewyzsza technicznie". Jesli moge Was prosic to z gory jestem bardzo wdzieczny za wszystkie wskazowki w tej sprawie
P.S. Serdecznie pozdrawiam mojego znajomego Macieja "macsa" z Wroclawia, z ktorym mialem przyjemnosc kilkakrotnie spotkac sie osobiscie i ktory goraco zachecal mnie zeby zaczac aktywnie uczestniczyc w zyciu forum i przede wszystkim przepraszam jesli umiescilem swoj post w nieodpowiednim miejscu (np. istnieje jakis dzial powitalny) ale mam nadzieje ze wybaczycie - w koncu jestem tutaj nowy serdecznie pozdrawiam wAcEk
Nie chce sie zbytnio rozpisywac, bardzo tylko zaluje ze dopiero teraz zmobilizowalem sie zeby udzielac sie na forum ale mam nadzieje ze uda mi sie dolaczyc do Waszego zacnego grona chcialem wraz ze swoim powitalnym postem dolaczyc zdjecia ktore zrobilem w Spodku rok temu, jednak okazuje sie ze to zadanie przynajmniej jak narazie mnie "przewyzsza technicznie". Jesli moge Was prosic to z gory jestem bardzo wdzieczny za wszystkie wskazowki w tej sprawie
P.S. Serdecznie pozdrawiam mojego znajomego Macieja "macsa" z Wroclawia, z ktorym mialem przyjemnosc kilkakrotnie spotkac sie osobiscie i ktory goraco zachecal mnie zeby zaczac aktywnie uczestniczyc w zyciu forum i przede wszystkim przepraszam jesli umiescilem swoj post w nieodpowiednim miejscu (np. istnieje jakis dzial powitalny) ale mam nadzieje ze wybaczycie - w koncu jestem tutaj nowy serdecznie pozdrawiam wAcEk
"And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?
A bottle of whisky and a new set of lies
Blinds on the window and a pain behind the eyes..."
What have you got to take away?
A bottle of whisky and a new set of lies
Blinds on the window and a pain behind the eyes..."