Liczba postów: 1,354
Liczba wątków: 57
Tawnuk, nasz Vaderze Forumowy
, majšc lat 16 i słuchajšc Marka Knopflera na pewno wspominasz swoje pierwsze chwile zwišzane z wyjciem na wiat (to znaczy możesz akurat nie pamiętać, ale co kojarzysz..)..
Wtedy to w głowie Marka "tworzyła się" płyta On Every Street.. z jej tytułowym utworem..
Pięknym zresztš.
I tak samo życzę Tobie odnajdywania na co dzień samych pozytywnych rzeczy, wiary w to co robisz, siły, namiętnoci (Ania, dzięki za podpowied z jednego Twojego postu
) i ZDROWIA, by słuchać Knopflera kiedy i gdzie tylko chcesz ..
Trzymaj się !! I bywaj na forum!!
Pozdrawiam
Liczba postów: 9,591
Liczba wątków: 318
Pomylnych wiatrow Tawnuk! I oby szybko odnalazł drogę tu do Nas
Something's going to happen
To make your whole life better
Your whole life better one day
Liczba postów: 1,761
Liczba wątków: 71
Tawnuk przeprowadził się do bezinternetowej wsi. Ale mylę że dzisiaj zajrzy do nas i bedzie mu bardzo miło.
Życzę Tobie w dniu urodzin, ażeby telekomunikacja Polska dotarła do twej maleńkiej wioski i polšczyła Ciebie z oknem cywilizacji, a co za tym idzie z NAMI.
We are the sultans of swing...
Liczba postów: 275
Liczba wątków: 14
Tawnuk, zycze Ci wedrowki po tajemniczych drogach Szkocji... it's what it is
PS. Uwielbiam Gwiezdne Wojny
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
Liczba postów: 1,453
Liczba wątków: 44
May the force be with you! Wszystkiego naj!
You do what you want to
You go your own sweet way...
Liczba postów: 1,381
Liczba wątków: 31
zycze ci Tawnuczku
wszystkiego dobrego!
a muzycznie...
z mojej szafy grajacej
specjalnie dla Ciebie plynie muzyka ANTONIA CARLOSA JOBIM
z dwoch powodow:
- bacause he liked to tell it, he was just another middle-class Carioca 'beach boy' hanging out in the bars and coffeehouses along the white sand of Copacabana and Ipanema ...
- poniewaz doskonale wiem co oznacza hanging out in internet-cafes... niech ten stan przejsciowym bedzie
bo do wsi to ja nic nie mam- ona czasem taka kojaco spokojna byc potrafi
p.s.
mam nadzieje, ze lubisz bossa novy
p.s.
Howardzie- nie ma za co
namietnosci :wub: nigdy za wiele
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
Liczba postów: 1,613
Liczba wątków: 31
Życzę ci internetowej wioski i wszystkiego dobrego.
Liczba postów: 217
Liczba wątków: 5
Rany... ja na Forum nie byłem od tysięcy lat wietlnych... wzruszyły mnie te wasze życzenia... wielkie dzięki.
Pragnę poinformować, iż pomimo, żę nadal nie mam internetu i korzysteam z niego bardzo rzadko to jestem na tyle obeznany z tym co się dzieje na wiecie że jestem już od pewnego czasu szczęliwym posiadaczem nowej płyty naszego Mistrza: All the road running. Jestem pewny, że wychwalalićie tę płytę na forum do uporu i bez umiaru używajšc najbardziej wyszukanych epitetów... pozwólcie mi też dorzucić kilka swoich" WSPANIAŁA,FENOMENALNA,CUDOWNA. Przepiękne sš przedewszystkim trzy utwory: tytułowy, I dug up a diamond i predewszystkim jedna z moich ukochanych ostatnio Rollin' on... wietny tekst, cudowny... itd... itp...
pozdrawiam wszystkich serdecznie (możę za jakie pół roku znowu co napisze)
dusš zawsze z wami Tawnuk
It's what it is...
Liczba postów: 294
Liczba wątków: 21
Także dołšczam się do życzeń. Wszystkiego naj... ^_^