08.03.2007, 19:27
Dla wszystkich Pań z okazji Dnia Kobiet - gożdzik i rajstopki ode mnie
We are the sultans of swing...
Dla Tej Osoby
|
08.03.2007, 19:27
Dla wszystkich Pań z okazji Dnia Kobiet - gożdzik i rajstopki ode mnie
We are the sultans of swing...
17.04.2007, 12:02
chcialam zadedykowac na dzis dzien 'It never rains' B) kojarzy mi sie z Krakowem...
a wlasnie sie dowiedzialam, ze moja ujotowska alma mater przyjmie mnie spowrotem z otwartymi ramionami ![]() ![]()
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
17.04.2007, 17:08
Wszędzie dobrze, ale w domu najlepiej. Albo przynajmniej bliżej domu. I faktycznie deszczu mniej.
17.04.2007, 23:57
...w domu, domu ^_^ postanowilam zostac w Krakowie takze po studiach
![]() co prawda nosi mnie po swiecie srednio co dwa, trzy lata ![]() ![]() ![]() ![]() tymczasem w ramach przygotowan do wielkiego powrotu na rosjo Olga 'meczy' mnie tekstami Zemfiry- ostatnio na tapecie 'Dlaczego?' ... ... ..... ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Xqn_EN00ZzU po moich ostatnich opowiesciach o Dire Straits stwierdzila, ze muzyki nigdy za malo ![]() zwlaszcza, ze musze nad akcentem popracowac :wacko: milego sluchania!
22.04.2007, 14:43
A ja zrobie troche odwrotnie...
... słynne "You are my number one" ze słynnej reklamy.. .... dla Mistrza Marka Knopflera - za wszystkie cudowne piosenki, za wszystkie chwile spędzone przy tych piosenkach. Za wszystko co robił, co robi i co, mam nadzieję, zrobi jeszcze nieraz dla wszystkich swoich fanów. I duużo zdrowia, umiechu, weny twórczej i żeby spełniły się marzenia o graniu na gitarze, lasce i skarpetach :-) Mark - you are my number one. :-)
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
22.04.2007, 15:23
I jeszcze... Dla mojego Taty - "Sultans of swing" - Tato... dziękuję za Marka
![]()
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
25.04.2007, 17:36
Brothers in arms dla Przemka, mojego kolegi ze szkoły, który w zeszłš rodę został potršcony przez samochód, a dzi - klepsydra w szkole.
[*]
26.04.2007, 10:08
dla wszystkich knopfleromaniakow z londynskimi pozdrowieniami Single Handed Sailor
![]() ![]() p.s. miasto jest cuuudowne ![]() ![]() trzymajcie kciuki- moze uda nam sie wcisnac do Ronniego ^_^ kawka u Angeluccich, po sasiedzku ![]() ![]() ![]() niach!niach! ![]()
19.05.2007, 03:33
' So far away from me' -_-
15.09.2012, 00:59
Taki sympatyczny wątek, że i jego postanowiłam rozbudzić
![]() "Privateering", to teraz największe wydarzenie tu na Forum, na równi ze zbliżającym się majowym przyjazdem Marka do naszego kraju. Yon Two Crows , chyba najbardziej optymistyczny jeśli chodzi o linię melodyczną, utwór z najnowszej płyty dla Was wszystkich z pozdrowieniami i niech Was radość nie opuszcza!
22.09.2012, 18:11
to ja dedykuje sobie Real girl
![]()
I've got a right to go to work but there's no work here to be found
------------------------ szefu ![]()
22.09.2012, 22:13
Dla Tej, która umiejętnie potrafi wykorzystać szerokie pole do popisu i dała się poznać jako radosna uczestniczka zaawansowanych interpretacji niuansów językowych, uprawianych na niwie doświadczalnej, a dobrze ukrytych przed niepowołanymi oczami przypadkowych obserwatorów
http://www.youtube.com/watch?v=np--dxVV-t8 ![]()
27.11.2012, 01:54
Dedykuje Why aye man dla moich dzieciaczkow igora wojtka i adasia (ak'a urahara), caluje i sciska was wasz support
|
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|