21.04.2006, 08:57
[i] [i] [i]
Dla Tej Osoby
|
23.04.2006, 23:09
dla wszytkich ludzi z FORUM dedykacja: TRWAJCIE ZAWSZE PRZY PIĘKNYCH DZWIĘKACH MARKOWEJ MUZYKI KTÓRA UNOSI NAS DO GWIAZD, TRWAJCIE TEŻ ZAWSZE NA TYM FORUM I PISZCIE JAK NAJWIĘCEJ I JAK NAJCIEKAWIEJ RZECZ JASNE heh
Paweł
09.05.2006, 21:00
majowego ROBERTA CRAY'A z wieczoru w S.E.C.C. dla Pani Ireny.
...bo gdyby nie Ira nie byloby mnie w Szkocji B)
Oh girl it looks so pretty to me just like it always did
Like the Spanish city to me when we were kids
02.07.2006, 16:34
Dla mojego taty, tam na górze, po drugiej stronie chmur... w rocznicę mierci
![]() Brothers In Arms Marka, Wish You Were Here Floydów I dla mnie w zwišzku z tš sytuacjš: Nightswimming R.E.M. i Smile Gilmoura :mellow: A Going Home dla Was i dla wszystkich ludzi wiata, bo to najpiękniejsza melodia, jakš znam ![]() Trzymajcie się
<span style=\'color:blue\'><span style=\'font-size:9pt;line-height:100%\'>Słucham tylko MARKOWEJ muzyki!</span></span>
17.08.2006, 15:36
Andrzejowi dedykuję Communiqe- całš,
Niech Ci ulży w cierpieniu ![]()
17.08.2006, 18:08
I ja się podpisuje. Don't Give Up Andrzeju. Następny zlot jest nasz.
![]()
Something's going to happen
To make your whole life better Your whole life better one day
20.08.2006, 18:13
Ja dopiero teraz mogę się dołšczyć...
Ale serdecznie życzę powrotu do pełnego zdrowia Andrzeju !! Mam nadzieję w sercu,że na następnym zlocie wreszcie wypijemy wspólnie zdrowie Mistrza...
20.08.2006, 21:57
Dziekuję Wam serdecznie za słowa otuchy.Wasze słowa i muzykoterapia Marka trzymajš mnie jako przy życiu. 31 sierpnia rozstrzygnie się czy będę poddany kolejnej operacji mojego starganego kręgosłupa.Po Waszych ciepłych słowach, boli jakby mniej, i kurcze jako lżej.Przepraszam, że nie co mniej jestem na Forum, ale bywały dni kiedy córka czytała mi Wasze posty. Mam cichš nadzieję ,że niebawem do Was dołšczę i wszystko się jako poukłada.
A..... SOPOT, cišgle odnoszę wrażenie ,że byłem tam razem z Wami.
We are the sultans of swing...
20.08.2006, 23:07
Andrzejku
Wracaj nam szybko do zdrowia, bo bez Ciebie i "szwagra" smutno ![]() ![]()
A long time ago came a man on a track...
21.08.2006, 20:46
Andrzeju zdrowia, zdrowia, zdrowia, zdrowia i jeszcze raz zdrowia. Też mam skopany kęgosłup, ale nie aż tak, by trzeba by ło go operować :blink: Wracaj szybko do siebie, a ode mnie dla Ciebie "Done with Bonaparte" i pozytywna energia którš mam w sobie po wczorajszym koncercie Lady Pank.
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
22.08.2006, 00:40
Cytat:Originally posted by Andrzej@Aug 20 2006, 09:57 PMAndrzej :blink: :wacko: ![]() ![]() ode mnie dla ciem: - cierpliwosci ... ktora choc jest zmeczona szkapa jednak szkapa ta wlec sie bedzie dalej ![]() - wytrwalosci dlugodystansowca ![]() - sily zapasnika ![]() - pogody ducha elephantastic fana ![]() ![]() - cmoka w boka :* a muzycznie Eva Cassidy, zwlaszcza ta z Songbird ![]()
23.08.2006, 18:14
"Tunnel of love" - ulubiona piosenka mojego Tatusia.... dla mojego Tatusia, żeby szybciej ze szpitala wrócił, bo tęsknię jak cholera...
![]()
Now it's looking like a dream shot down I still believe that there's somewhere for us But now it's something that we don't discuss And you're the best thing I ever knew Stay with me, baby, and we'll make it to We'll make it to Tu można kupić moją książkę ![]() Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
23.08.2006, 19:37
A wiesz, że nie tylko Twojego Ojca to ulubiona piosenka?
Zgadnij czyjego jeszcze ![]()
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
23.08.2006, 20:39
Hmm... Twojego? :-)
23.08.2006, 20:41
Nie, nie - Marka Knopflera.
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..."
24.08.2006, 10:50
Tak mylałam, hehe
![]()
19.09.2006, 23:46
'Boom like that' - dla mojej wspolokatorki Kani
![]() co to sie zamartwia, ze zostaniemy bez dachu nad glowa ... tymczasem ... ... and i gotta see a good thing sure enough, now or my names not kroc thats kroc with a k like crocodile but not spelled that way, yeah its dog eat dog rat eat rat kroc-style boom, like that ... ![]() ![]() p.s. no i moze jeszcze 'your my heart your my soul' modern talking ![]() tak na rozladowanie napiecia ![]()
19.09.2006, 23:58
i jeszcze 'cheri cheri lady'
![]() jak szalec to szalec ![]() ![]() ![]() ![]()
03.03.2007, 19:33
ALL THAT MATTERS :wub: z okazji zareczyn dla Kasi i Worego :wub:
![]()
05.03.2007, 23:01
Urodzinowe Serdecznoci!
![]() You do the walk, do your walk of life ![]()
<span style=\'color:gray\'>And what have you got at the end of the day?
What have you got to take away?</span> |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|