04.01.2012, 11:55
Jakie macie koszulki? Mógłbyś coś pokazać wkleić?
Życzenia Świąteczne i Noworoczne
|
04.01.2012, 11:55
Jakie macie koszulki? Mógłbyś coś pokazać wkleić?
04.01.2012, 15:32
pikater napisał(a):A może stworzyć coś bardziej konkretnego niż forum. W innych krajach są oficjalne, zarejestrowane stowarzyszenia fanów. Z tego co wiem takie stowarzyszenia mają kontakt z idolem, dostęp do informacji i ich życie to nie tylko YouTube. Jestem członkiem jednego z takich stowarzyszeń. Mamy swoją gazetę, statut, legitymacje, wydawnictwo, legalne kubki i koszulki. Współpracujemy z innymi takimi organizacjami m.in. we Włoszech, Hiszpanii, Niemczech. Członkowie wnoszą opłaty rocznie. Każdy jest zarejestrowany pod własnym nazwiskiem i ma oczywiście nick. Jest także forum, ale to jest jedynie dodatek. W naszej gazecie są wywiady, zdjęcia, których nigdzie indziej nie ma, są także inne własne opracowania. Myślę, że warto byłoby coś zdziałać w tym kierunku. Może właśnie w tym roku. Pozdrawiam. Pikater, to bardzo fajny pomysł, ale myślę, że Francja (oraz inne kraje, które wymieniłeś - Włochy, Hiszpania, Niemcy) mają po pierwsze - większą ilość fanów MK (spójrz chociażby na liczbę koncertów), po drugie - bogatsze społeczeństwa. W Polsce, żeby założyć Stowarzyszenie potrzeba 15 osób, a osób działających w nim byłoby pewnie mniej więcej tyle samo ![]()
"Come up and feel the sun
A new morning has begun..." numitor napisał(a):Tak prywatnie życzę Wam na nowy rok wszystkiego najlepszego - bez żadnych wyjątków Ale dlaczego wymieniłeś tylko 7 osób? Jest nas tutaj więcej i nie można umniejszać wkładu i roli kogokolwiek. Ja życzę wszystkim aby nikomu nie brakowało chęci dzielenia się tym co czują. Nawet jeśli radość którą sie dzielimy z muzyki DS/MK kogoś może kłuć w oczy. Nie bójmy się dzielić spontaniczną radością. Nie bójmy sie że zostaniemy posądzeni o brak merytoryczności. Bo to nieprawda. Jeśli ktoś uważa ianczej ten ma dopiero patent na prawdę. Więcej optymizmu i uśmiechu. Jeśli nam zależy na jakości forum to proponuje aby każdy z nas zaczął od siebie samego tłumiąc w sobie ironię i szyderczy uśmiech. Mniej oceniania innych w zamian za zdrową atmosfere- myślę że to rozsadny układ. Mniej wzbudzania w ludziach winy że ktoś kiedyś był na forum a teraz już go nie ma przez to że obecne forum mu nie odpowiada. Nie ma nic gorszego. I życzę wszystkim abyśmy się nie znięchęcali postawami które z nami samymi nie mają nic wspólnego. Życzę wszystkim aby na forum DS/MK nie bali się pisać o prawdziwych uczuciach bo tylko one są cenne. Dla mnie może nawet cenniejsze niż cała reszta. Nie ma czegoś takiego jak "grupa znająca i szanująca sie od lat" To jest dopiero spiskowa teoria dziejów. Nam wszystkim życzę cudownej nowej płyty MK w 2012 ![]()
04.01.2012, 23:04
Od Świąt się tu nie pojawiałem, ale to się teraz zmieni. Póki co, na rozluźnienie rozmaitych spięć Knopflerówna:
![]()
05.01.2012, 00:57
ja sobie egoistycznie pożyczę jeszcze jednego koncertu Knopflera, w równie miłym towarzystwie co ostatnio
![]() życzę też sobie takiej pięknej wiary w to, że wszystko jest możliwe i że cuda istnieją tuż obok nas- takiej wiary, jaką zyskałam dzięki Berlinowi, to było naprawdę coś wyjątkowego. niechaj będę żywym dowodem na to, że marzenia sie spełniają, i tego życzę wszystkim brothers in arms z tego forum.
05.01.2012, 04:04
Robson napisał(a):Mniej wzbudzania w ludziach winy że ktoś kiedyś był na forum a teraz już go nie ma przez to że obecne forum mu nie odpowiada. Nie ma nic gorszego. Myślę, że m.in. ci panowie mają na sumieniu gorsze rzeczy: http://pl.wikipedia.org/wiki/Józef_Stalin http://pl.wikipedia.org/wiki/Adolf_Hitler http://pl.wikipedia.org/wiki/Pol_Pot http://en.wikipedia.org/wiki/Saddam_Hussein
A new morning has begun..."
05.01.2012, 04:09
Robson napisał(a):Nie ma czegoś takiego jak "grupa znająca i szanująca sie od lat" To jest dopiero spiskowa teoria dziejów. Powiedz to Pablosanowi: pablosan napisał(a):Szkoda, że przy okazji posypały się "kamyczki" do ogródka Macsy-a ja znam człowieka już wile lat, bardzo lubię i szanuję.
A new morning has begun..."
05.01.2012, 11:32
Robson napisał(a):Ale dlaczego wymieniłeś tylko 7 osób? Jest nas tutaj więcej i nie można umniejszać wkładu i roli kogokolwiek. .....świetnie wszystko ujęte.
We are the sultans of swing...
05.01.2012, 13:34
Robson napisał(a):Jakie macie koszulki? Mógłbyś coś pokazać wkleić?Zrobiłem to zdjęcie, a ta koszulka już ma ponad 10 lat.
05.01.2012, 13:42
rozumiem że koszulki i kubki macie autoryzowane?
07.01.2012, 01:09
Jakoś ostatnio brakuje mi cźasu na forum - a musźę powiedźieć źe mimo krótkiego staźu brak mi go. Koncert sprawił, źe pocźułam się cźęścią "knopflerowskiej" rodźiny...
Ostatnio udało mi się pocźytać trochę........no cóź...chyba beź komentarźy. Ale - mamy NOWY ROK. Poźwólcie źe ź tej okaźji źłoźę wsźystkim serdecźne źycźenia - niech kaźdy dostanie to o cźym marźy i to, co dla niego najlepsźe. Niech się stępią ostrźa, niech gra muźyka, niech następne koncerty będą okaźją do spotykania się, roźmawiania i słuchania. Wsźystkiego najlepsźego kochani :-) Moje "źet" wciąź źepsute - stąd tyle kresecźek :-)
always look at the bright side of life...
![]() |
« Starszy wątek | Nowszy wątek »
|