13.10.2012, 20:49
Robson napisał(a):A czemu akurat satan?
Tak sobie zrobili
Dla mnie może być cokolwiek byleby działało. Mam zresztą teorię spiskową, że te dwa hostingi (rootnode i mydevil) to jacyś starzy znajomi po schizmie. Wszystko tam jest generalnie podobne - z tym, że obecnie mydevil oferuje lepszą jakość.pablosan napisał(a):Jakie są ogólne koszty istnienia forum, wszystkiego za co trzeba płacić?
Jeśli forum będzie przeniesione na mydevil, to koszty są zerowe. Ja i tak gdzieś muszę trzymać swoje serwisy i tak czy inaczej na MD będę konto miał. A jeśli forum będzie gdzieś indziej, to koszty zależą od tego, gdzie to będzie.
Cytat:Materia to tylko cześć naszego świata i ma kolosalne znaczenie co piszesz, co mówisz, o czym myślisz, co nosisz na sobie, jakich symboli używasz.
Z tym o materii to powiem tylko, że trzeba by to sprawdzić, a jest to niełatwe. Wiem jednak, że pewne symbole są dla pewnych ludzi istotne. Dlatego jeśli komuś z Was nie pasuje mydevil, to nie widzę problemu. Wybór hostingu to wspólna sprawa forumowiczów. Dla mnie w tym akurat przypadku są istotne tylko kwestie techniczne. Z moich doświadczeń wynika, że MD ma na polskim rynku hostingowym najlepszy stosunek jakości do ceny. Poza tym akurat ten hosting nic by forum nie kosztował.