13.10.2012, 18:13
pablosan napisał(a):Witam, może uznacie mnie za wariata, ale czy nie możemy mieć hostingu na czymś o innej nazwie?
Możemy, zaproponujcie coś. Na myDevil koszt wynosi 150 zł rocznie, przy czym knopfler.pl ma to ode mnie za friko, bo swoje rzeczy też tam będę trzymał, więc przytulę i forum. Parametry są tu: http://www.mydevil.net/oferta.html (opcja MD2). Jest shell, czego nie ma praktycznie nigdzie indziej poza upadającym RootNode.
Mogę się opiekować forum gdziekolwiek będzie stało, ale trzeba będzie zrzucić się na opłaty i pilnować ich terminowości. Miałem ponadto na tych najbardziej popularnych hostingach swego czasu niezłe problemy z ich wydajnością i dopłacałem po stówie miesięcznie za transfer, ale chyba tutaj takich akcji nie będzie - mówię o ateista.pl, gdzie był niegdyś naprawdę spory ruch. Na RootNode dopiero problemy zniknęły - niestety, zaledwie na dwa lata...
To czekam na propozycje. Na razie nie będę nic ruszał, nadal stoimy na RootNode.
BTW, na RN zarówno import bazy danych, jak i wszelkie inne operacje odbywają się poprzez komendę "satan" (np. "satan mysql add db knopfler") - i to już od prawie dwóch miesięcy. Czy ktoś coś poczuł?