10.02.2012, 01:42
numitor napisał(a):Co wydaje mi się absurdalne, radziłbym Wam przeczytać, kiedy Raingod napisał do mnie "jesteś idiotą" - w momencie, kiedy zwróciłem uwagę, że nazywanie innych ludzi Brevikiem mi się nie podoba.
No i chyba mialem racje, bo nawet teraz przedstawiasz fakty w sposob tylko tobie pasujacy

Wiec moze lopatologicznie: zazartowalem w odniesieniu do slow Smoka, ktory stwierdzil ze Brevik zanim rozwalil ludzi, pisal glupoty na internecie. W przesmiewczy sposob odnbioslem sie do idotyzmow, wypisywanych w owym watku, nazywajac nas wszystkic Breivikami. Na co oczywiscie sie oburzyles, ze to juz przesada i wogole

I dlatego zostales ochszczony idiota. Co zostalo zapisane w kilku innych watkach. Dla potomnosci

Nie bede po raz setny przekonywal cie, abys mial dystans do tego co sie wypisuje (nie do idioty, lecz do Breivika) bo widze ze KOMPLETNIE JEST TO POZBAWIONE SENSU.
Jezeli twoje dretwe poczucie humoru nie potrafi zdefiniowac co jest zartem a co nie, po prostu milcz. Nikogo nie interesuja twoje moralizatorskie wywody co jest k.. dobre a co zle (to cytat z filmu PSY, wiec k... zostalo uzyte w sposob etyczny i k.... moralny
))I jeszcze jedno. Myslisz ze jestes taki sprytny i w postaci pseudointeligentnych wywodow mozesz sie spolecznie nobilitowac? Chlopcze, tutaj wielu inteligentniejszych od ciebie ( i nie mowie tu bynajmniej o mnie, ja jestem zwykly cham i prostak)
)))) Po prostu czytam jak pisze ze przedstawisz sposob funkcjonowania prawa i mam ochote cos ci zlego zrobic
)) (NIe, nie jest to grozba, lecz przenosnia, majaca na celu zwrocic uwage na moja irytacje
)))
and it's your face I'm looking for on every street...