Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ostrzeżenie dla Raingod: Insulted Other Member(s)
numitor napisał(a):Co wydaje mi się absurdalne, radziłbym Wam przeczytać, kiedy Raingod napisał do mnie "jesteś idiotą" - w momencie, kiedy zwróciłem uwagę, że nazywanie innych ludzi Brevikiem mi się nie podoba.

No i chyba mialem racje, bo nawet teraz przedstawiasz fakty w sposob tylko tobie pasujacy Uśmiech

Wiec moze lopatologicznie: zazartowalem w odniesieniu do slow Smoka, ktory stwierdzil ze Brevik zanim rozwalil ludzi, pisal glupoty na internecie. W przesmiewczy sposob odnbioslem sie do idotyzmow, wypisywanych w owym watku, nazywajac nas wszystkic Breivikami. Na co oczywiscie sie oburzyles, ze to juz przesada i wogole Uśmiech
I dlatego zostales ochszczony idiota. Co zostalo zapisane w kilku innych watkach. Dla potomnosci Uśmiech
Nie bede po raz setny przekonywal cie, abys mial dystans do tego co sie wypisuje (nie do idioty, lecz do Breivika) bo widze ze KOMPLETNIE JEST TO POZBAWIONE SENSU.
Jezeli twoje dretwe poczucie humoru nie potrafi zdefiniowac co jest zartem a co nie, po prostu milcz. Nikogo nie interesuja twoje moralizatorskie wywody co jest k.. dobre a co zle (to cytat z filmu PSY, wiec k... zostalo uzyte w sposob etyczny i k.... moralny Uśmiech))

I jeszcze jedno. Myslisz ze jestes taki sprytny i w postaci pseudointeligentnych wywodow mozesz sie spolecznie nobilitowac? Chlopcze, tutaj wielu inteligentniejszych od ciebie ( i nie mowie tu bynajmniej o mnie, ja jestem zwykly cham i prostak) Uśmiech)))) Po prostu czytam jak pisze ze przedstawisz sposob funkcjonowania prawa i mam ochote cos ci zlego zrobic Uśmiech)) (NIe, nie jest to grozba, lecz przenosnia, majaca na celu zwrocic uwage na moja irytacjeUśmiech)))
and it's your face I'm looking for on every street...

Wiadomości w tym wątku
Ostrzeżenie dla Raingod: Insulted Other Member(s) - przez Raingod - 10.02.2012, 01:42