25.06.2010, 13:48
a ja kibicuje Argentynie z najlepszym piłkarzem świata na czele (wczoraj swoją drogą skończył 23 lata) i nie zgadzam się z pablosanem odnośnie zachwytów nad leo; takich piłkarzy jak on jest w futbolu jak na lekarstwo - pokażcie mi piłkarza który zachwyca grą w klubie(34 gole w lidze pierwszy taki piłkarz od czasów ronaldo z 1996 chyba no i oczywiście cały sezon 2008/2009 potrójna korona), teraz prowadzi grę reprezentacji i jest przy tym jednocześnie skromny(i to jest różnica między nim a diego)
ciesze sie że odpadli włosi z tym swoim antyfutbolem (takich patałachów świat jeszcze nie widział) i chciałbym żeby odpadli niemcy
mocna jest holandia zwłaszcza z robbenem w składzie - wczoraj pięknie skubany zagrał
no i sprzyjam oczywiście hiszpanii bo w podstawowej 11 gra aż 6 zawodników mojej barcy + 2 na ławce(xavi, iniesta, puyi, pique, busi i villa; ławka to valdes i pedro)
ciesze sie że odpadli włosi z tym swoim antyfutbolem (takich patałachów świat jeszcze nie widział) i chciałbym żeby odpadli niemcy
mocna jest holandia zwłaszcza z robbenem w składzie - wczoraj pięknie skubany zagrał
no i sprzyjam oczywiście hiszpanii bo w podstawowej 11 gra aż 6 zawodników mojej barcy + 2 na ławce(xavi, iniesta, puyi, pique, busi i villa; ławka to valdes i pedro)