17.06.2010, 20:46
Filip, BET: otwarcie przyznam, że ni chusteczki higienicznej nie znam się na polityce. I z powodu zieloności swojego umysłu, muszę zastanowić się nad Waszymi pytaniami, i nad tym, co napisałam już wcześniej: czy nie zagłosować na Grzegorza Napieralskiego, na co mam coraz większą chęć.
Jednak mimo rodzącej się sympatii do wyżej rzeczonego, jedyny zarzut, jaki mam w tej chwili do Bronisława Komorowskiego brzmi tak, że wahał się przed wprowadzeniem klęski żywiołowej, i nie zrobił tego, kiedy naprawdę była taka konieczność.
ps Filip: Pisząc, że kandydaci Ci się pomylili, miałam na myśli jeszcze kogoś innego od wymienionych przez Ciebie. Palcem wskazywać nie będę, nie chcę nikogo z polityków obrażać.
Robert, luzik, przecież całe życie nie można rozmawiać o jednym
Jednak mimo rodzącej się sympatii do wyżej rzeczonego, jedyny zarzut, jaki mam w tej chwili do Bronisława Komorowskiego brzmi tak, że wahał się przed wprowadzeniem klęski żywiołowej, i nie zrobił tego, kiedy naprawdę była taka konieczność.
ps Filip: Pisząc, że kandydaci Ci się pomylili, miałam na myśli jeszcze kogoś innego od wymienionych przez Ciebie. Palcem wskazywać nie będę, nie chcę nikogo z polityków obrażać.
Robert, luzik, przecież całe życie nie można rozmawiać o jednym
We talked of looking just out of town
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us
But now it's something that we don't discuss
And you're the best thing I ever knew
Stay with me, baby, and we'll make it to
We'll make it to
Tu można kupić moją książkę
Księgarnia Wydawnictwa Radwan - Aparatka
Now it's looking like a dream shot down
I still believe that there's somewhere for us