04.04.2007, 12:33
numitor >> W tym miejscu nie mogę sobie odmówić wytknięcia pewnej niezgodnoci w Twoich postach:
I mniej emocji, chłopie!
<!--QuoteBegin-numitor[/i]
Przykro mi, że nie potrafisz mieć szacunku dla Większych od Ciebie....[/quote]
Z reguły darzę szacunkiem ludzi Wielkich. Ale to historia oceni, kto był wielki, a kto mały, i to przez bardzo małe m. A ta historia dopiero się pisze.
Cytat:Originally posted by numitor+--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (numitor)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>mam zbyt dużo znajomych o różnych poglšdach politycznych, żeby z takiego powodu zrywać znajomoc czy obrażać się[/b]
Cytat:[i]Originally posted by numitor@Szczerze Ci radzę, unikaj przypisywania negatywnych cech rozmówcom, którzy majš inne poglšdy niż Ty. To niestosowne i na dłuższš metę niezdrowe.
kończę ze swojej strony tę dyskusję - nie z braku argumentów, ale - nie chcę tracić pozytywnych uczuć, które zawsze miałem jeli chodzi o Twojš osobę.
I mniej emocji, chłopie!
<!--QuoteBegin-numitor[/i]
Przykro mi, że nie potrafisz mieć szacunku dla Większych od Ciebie....[/quote]
Z reguły darzę szacunkiem ludzi Wielkich. Ale to historia oceni, kto był wielki, a kto mały, i to przez bardzo małe m. A ta historia dopiero się pisze.