![]() |
|
Pytanie Techniczne - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Pytanie Techniczne (/showthread.php?tid=907) Strony:
1
2
|
Pytanie Techniczne - Ania_M - 07.05.2008 Czy Was też wyrzuca i wylogowuje z Forum po kliknięciu na każdy temat? :blink: Pytanie Techniczne - majkel - 07.05.2008 u mnie jest ok Pytanie Techniczne - Per-Aa - 08.05.2008 Aniu, sprecyzuj do mnie na PM, moze masz cos z przegladarka. Sprobuj wyczyscic ciastka i pliki tymczasowe w IE Pytanie Techniczne - pogdan - 09.05.2008 Co jest przyczynš wymogu logowania żeby przeglšdać forum? Pytanie Techniczne - HOWARD - 09.05.2008 Ja też przyłšczam sie do tego zapytania, tak z ciekawoci chciałbym wiedzieć po prostu. Pytanie Techniczne - Ania_M - 09.05.2008 No włanie :blink: Pytanie Techniczne - Robson - 09.05.2008 Przynajmniej widać kto czyta forum i na nim jest
Pytanie Techniczne - Filip - 09.05.2008 Z jednej strony to włanie dobrze jak pisze Robson z drugiej może troszkę mniej bo trzeba zawsze wskoczyc by zobaczyc co nowego ale jak wszystko zawsze ma plusy i minusy
Pytanie Techniczne - pogdan - 11.05.2008 Przyznam że tak (bez logowania) dla mnie jest wygodniej. Pytanie Techniczne - Ania_M - 12.05.2008 Zdecydowanie Pytanie Techniczne - jambore - 13.05.2008 Wg mnie -przeglšdanie TYLKO !!! z logowaniem. Czy to wielki problem? Pytanie Techniczne - SmokEustachy - 13.05.2008 Cytat:Originally posted by jambore@May 13 2008, 12:36 AMNie chodzi o to, że problem - tylko, że bez sensu. Pytanie Techniczne - jambore - 13.05.2008 Cytat:Originally posted by SmokEustachy+May 13 2008, 12:46 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SmokEustachy @ May 13 2008, 12:46 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jambore@May 13 2008, 12:36 AMNie chodzi o to, że problem - tylko, że bez sensu. [/b][/quote] Smoku - co jest bez sensu, to że wiemy ilu nas jest? Kto ma z tym problem jego sprawa, chociaż to inny temat, wstyd czy skromnoc powoduje niechęc ujawniania się, chociażby na Torwarze :mellow: Pytanie Techniczne - SmokEustachy - 13.05.2008 Cytat:Originally posted by jambore+May 13 2008, 12:53 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jambore @ May 13 2008, 12:53 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Nie chodzi o to, że problem - tylko, że bez sensu. [/b] Smoku - co jest bez sensu, to że wiemy ilu nas jest?Cytat:Originally posted by SmokEustachy@May 13 2008, 12:46 AM Kto ma z tym problem jego sprawa, chociaż to inny temat, wstyd czy skromnoc powoduje niechęc ujawniania się, chociażby na Torwarze :mellow: [/b][/quote] A po co Ci ta wiedza? 2. Poza tym wielu ludzi może przeglšdać tylko a nie logować się- z różnych przyczyn. Takoż nowe osoby najpierw lurkuja, patrzš jak jest itp a potem się rejestrujš. Pytanie Techniczne - HOWARD - 13.05.2008 Cytat:Originally posted by SmokEustachy@May 13 2008, 01:21 AMz reguły jeli można przeglšdać całe forum bez logowania, to nie ma też człowiek wewnętrznej siły by się rejestrować (bo po co, skoro mogę wszystko widzieć nie logujšc się? )z jednej strony jest to 60 sekund "roboty" by się zarejestrować, ale z drugiej strony kto może pomyleć, że to ograniczanie jego wolnoci bo administracja "zna" jego e-mail (choćby założony był tylko i wyłšcznie do rejestracji na TYM forum).mnie to ani grzeje ani ziębi, czy jest rejestracja czy nie, jednak chyba łatwiej komunikować się z NIE-WIDMAMI, ale indywidualnymi, konkretnymi osobami, które czasem też parę słów o sobie napiszš i się nam przedstawiš w wštku np. "Kim Jestemy?" ![]() PS. Włanie zauważyłem, że nie potrzeba już logowania. Pytanie Techniczne - Per-Aa - 13.05.2008 z mojego doswiadczenia z innego forum ktore prowadze (25tys uzytkownikow), rejestracja naklania ludzi do pisania - dopoki nie byla wymagana u mnie do przegladania, to mniej ludzi pisalo. Zreszta bez tego "ukaranie" uzytkwonika banem nie mialoby sensu - dalej moglby przegladac forum tylko nie picac co moim zdaniem mija sie z celem Pytanie Techniczne - Poweer - 13.05.2008 Ja jestem w sumie zarejestrowany na pięciu forach. Na wszystkich się loguję automatycznie mimo, że jest możliwoć przeglšdania bez logowania - czy to nie jest zaleta? Topic, w którym jest jaka odpowied jest zaznaczona, mogę co napisać, wszyscy wiedzš, że można mnie teraz złapać na priv [czasem się przydaje!]. Można mnie zbanować . Ja nie widzę nic złego w logowaniu.
Pytanie Techniczne - jambore - 13.05.2008 Cytat:Originally posted by SmokEustachy+May 13 2008, 01:21 AM--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (SmokEustachy @ May 13 2008, 01:21 AM)</td></tr><tr><td id='QUOTE'>Nie chodzi o to, że problem - tylko, że bez sensu. [/b] Smoku - co jest bez sensu, to że wiemy ilu nas jest?Cytat:Originally posted by jambore@May 13 2008, 12:53 AM Kto ma z tym problem jego sprawa, chociaż to inny temat, wstyd czy skromnoc powoduje niechęc ujawniania się, chociażby na Torwarze :mellow: [/b] A po co Ci ta wiedza? 2. Poza tym wielu ludzi może przeglšdać tylko a nie logować się- z różnych przyczyn. Takoż nowe osoby najpierw lurkuja, patrzš jak jest itp a potem się rejestrujš.[/b][/quote] Po to żebym mógł rozmawiac z ludmi a nie z nickami
Pytanie Techniczne - xyz - 13.05.2008 Co do logowania - do tej pory na wiekszosći forów co jestem to można je oglšdać bez logowania. No ale co to za frajda, jak sš tematy które cie interesujš a nie zaznacza postów które już przeczytałe - niepraktyczne, a właczenie autologowania po rejestracji nie kosztuje żadnego wysiłku :] Cytat: pozostaje ban na IP jezeli nie jest to dziecko-NEO Pytanie Techniczne - SmokEustachy - 13.05.2008 Cytat:Originally posted by xyz@May 13 2008, 03:24 PM pozostaje ban na IP jezeli nie jest to dziecko-NEO [/b] No i o co chodzi? Niech sobie czyta. Co to komu przeszkadza? |