Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Porzadek Na Forum - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Porzadek Na Forum (/showthread.php?tid=673)

Porzadek Na Forum - numitor - 01.07.2007

Mam prosbe.
Starajcie sie przestrzegac (to prosba zarowno do adminow jak i uzytkownikow) porzadku na forum - tzn. zakladac i przenosic watki do odpowiednich dzialow. Co dzial "Kim jestesmy?" robi w glownym dziale? Powinnien byc w "Off-topic".

Proponuje tez aby zalozyc piaty dzial - "Sprawy organizacyjne i wymiana plyt" poswiecony m.in. zlotom, a w przerwach pomiedzy nimi, wymiane plyt CD/DVD pomiedzy fanami.

Takie dzialy to naprawde fajna rzecz - a tak niewiele wysilku od wszystkich wymaga utrzymanie w nich porzadku.

Porzadek Na Forum - Andrzej - 01.07.2007

Myslę ,że na razie o nic tu nie chodzi jak o zwykle przyzwyczajenia. Przez wiele lat Forum funkcjonowało na zasadzie totalnego żywiołu. Ten temat, który wzbudzał wieksze zainteresowanie plasował sie w górnych partiach strony. Pozostałe mniej poczytne spadały . To tak trochę na wzór listy przebojów. Wszyscy Ci ktorzy byli tu codziennie i kilka razy dziennie mieli nad wszystkim pełnš kontrolę. Dzisiaj jesteœmy w okresie nowotorskich przeobrażeń - niech i tak będzie.
Ale przywary pozostały o czym œwiadczy między innymi fakt Numitorze ,że swój temat "Porzšdek na Forum - Postulat" umieœciłeœ też na planszy głównej, a powinieneœ umieœcić na offtopiku.

Porzadek Na Forum - MARTINEZ - 01.07.2007

po prostu cos co nie zdaje egzaminu chyba nie ma sensu bo po co uszczesliwiac ludzi na sile jak nasz rzad ?Uśmiech

ja tam sie swietnie poruszam po forum

Porzadek Na Forum - macsa - 01.07.2007

Œwięta racja Marti - dla mnie cały tan podział nie zdaje egzaminu...Nasze forum jest zbyt małe aby sztucznie dzielić je na poszczególne działy.

Takie jest moje zdanie.

Porzadek Na Forum - MARTINEZ - 01.07.2007

hmm ja wlasciwie od razu wskakuje tutaj - mniej wiecej rok nie zagladalem tam
jedynie na jakies ogloszenie czy cos w sprawie grania

Porzadek Na Forum - anrom - 02.07.2007

Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Jul 1 2007, 10:47 PM
hmm ja wlasciwie od razu wskakuje tutaj - mniej wiecej rok nie zagladalem tam
jedynie na jakies ogloszenie czy cos w sprawie grania
Mam to samo, niemniej jednak czasem chcšc poszukać jakiegoœ dawnego wštku nieŸle trzeba sie natrudzić. Gdyby tematy były uporzšdkowane nieco bardziej, jak chce Numitor, łatwiej byłoby wracać do pewnych myœli...

Porzadek Na Forum - Andrzej - 02.07.2007

Wyrażnie da sie oddczuć ,że nie markowe,oddzielone tematy cieszš się mniejszš czytalnoœciš. Ludzie jakoœ tam zaglšdajš mniej i co za tym idzie mniej piszš.
Niezapominajmy jednak ,że przez wiele lat Forum rzšdziło się swoimi prawami. My autorzy co raz częœciej chcemy pisać na Forum nie tylko o MK - co raz częœciej piszemy o swoich sukcesach i porazkach, radosciach i smutkach. Dlaczego tak się dzieje????
Juz kiedys pisałem , że generalnie nic bym nie zmieniał na Forum. Podoba mi się ten bałaganik, ale żeby nie wyszło ,że jestem zatwardziałym konserwatystš, otwarty i skłonny jestem na zmiany.
Czy te zmiany sš korzystniejsze?????
Nie wiem - zostawmy to czasowi

Porzadek Na Forum - koobaa - 02.07.2007

Popieram numitora.

Porzadek Na Forum - Patique - 02.07.2007

Osobiscie uwazam ze od pewnego czasu Forum stalo sie miejscem spotkan nie tylko fanow MK ale rowniez ludzi ktorzy dziela sie - jak slusznie Andrzej zauwzyl - swoimi osobistymi przemysleniami na przejrozniejsze tematy, co swiadczy otwartosci i zaufaniu jakim dazone jest Forum przez piszacych. Dlatego sztuczne dzielenie na lepszych, gorszych, muzycznych, niemuzycznych wedlug mnie nie jest najlepszym pomyslem.

Porzadek Na Forum - Robson - 02.07.2007

Słuchajcie a może warto przy okazji premiery nowej płyty pomyœleć o nowej szacie graficznej naszego forum. Nie wiem może coœ w odcieniach 'karmazynowych' Oczko Przynajmniej kolory niech się trochę zmieniš. Niech przypominajš Kill To Get Crimson. Albo nowe zdjęcie Marka z profilu z podniesionš rekš- jest œwietne. Może ono do górnego paska? Może jakiegoœ 'Crimosna Lambretta' "wywalić" na front. Byłoby super Uśmiech

Porzadek Na Forum - BET - 02.07.2007

Czy ja wiem... Język Okej, schowam swoj konserwatyzm do kieszeni ale i tak mi sie nowa okladka nie podoba Język