![]() |
|
Czemu ? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Czemu ? (/showthread.php?tid=642) |
Czemu ? - kszaq - 17.05.2007 Czemu to forum zeszło strasznie na psy ? Rejestrujšc się 2 lata temu każdy fan DS/MK był radonie witany (być może to sprawa koncertów). A teraz ? Kto nie był na zlotach wszelakiej maci nie ma szans aby był w kręgu zainteresowań na forum nawet, gdyby bardzo ciekawie pisał. To po prostu brak szacunku dla innych osób. A potem nikogo z Was nie chce na barierki przepucić na koncercie. Czemu ? - Robson - 17.05.2007 To smutne co piszesz Kszaq choć nie bardzo rozumiem co masz na myli. Czemu ? - koobaa - 17.05.2007 Czeć kszaq, dawno Cię tu nie było widać. Ciekawe w jaki sposób doszedłes do takich wniosków, skoro sam bywasz tu raz na kilka miesięcy? Przez ponad rok nie zarejestrował się żaden nowy użytkownik, przypuszczam, że były jakie błędy w logowaniu. W cišgu ostatnich kilku tygodni (miesišca?) zarejestrowało się ok 20 nowych uzytkowników, z czego może 3-4 napisało jakiekolwiek posty. Problem w tym, że wszyscy chcš czytać, a niewielu chce pisać. Jest jeszcze inny problem, ale o tym może przy innej okazji. A skoro już zdecydowałe się na rzucanie haseł w stylu "brak szacunku do innych osób" to podaj konkretne przykłady, żebymy wiedzieli jak unikać takich przykrych sytuacji. Pozdrawiam Czemu ? - Andrzej - 17.05.2007 Cytat:Originally posted by kszaq@May 17 2007, 05:27 PMKszaqu - dlaczego Ty???.... nie powitałe radonie - nowo zarejestrowanych Fanów. Mogłe to zrobic tak samo jak my. W końcu (jak piszesz) Twój staż na Forum jest dwuletni, a liczba Twoich postów całkiem pokażna(ok.800). Zatem jeli spadamy na psy to razem z Tobš. Ja mimo wszystko chcialbym Ciebie serdecznie powitać po długiej przerwie (ostatni Twój post z dn.26.02.07) oby nie poczuł sie obrażony, że wracasz(wpadasz) na Forum i nikt Cię nie wita. Czemu ? - ania - 18.05.2007 hmmm nie sadze, zeby poziom jakiegokolwiek z for zalezal w glownej mierze od radosnych powitan ich nowo zarejestrowanych uzytkownikow zreszta o ile mnie pamiec nie myli- zadne z 'nowych' wejsc nie obeszlo sie na naszym bez chociazby jednego cieplego powitania slowem nie szafowalabym tym 'brakiem szacunku' tak beztrosko no coz nawet w forumowie knopflerowie nie brakuje problemow ale mysle sobie, ze to wlasnie zlot jest wysmienita okazja by dojsc do porozumienia w tej czy innej sprawie- czasem twarza w twarz lepiej to wychodzi niz przy pomocy 'postow' moze dlatego widzisz to w kategoriach 'kregu zainteresowan' - gdy ci sposrod jego bywalcow rozumieja sie bez slow badz wspominaja sobie jak to bylo kiedy bla bla bla...bla bla bla a moze to tylko moje widzimisie bo na tym zblizajacym sie mam do pogadania z Robsonem B)
Czemu ? - Robson - 18.05.2007 Już sie boję Ale rzeczywicie 'narobiło' się ostatnio trochę niejasnoci Tak naprawdę to ja nie wiem czy dotrę do Grodu Kraka <_<
Czemu ? - ania - 18.05.2007 Cytat:Originally posted by Robson@May 18 2007, 05:59 PMno cos ty Robert :o ale chyba zrobisz wszystko, zeby jednak sie pojawic
Czemu ? - Robson - 18.05.2007 O tak zawsze robię wszystko kiedy mi zalezy na czym bardzo. Ale też czasami życie, praca, obowišzki... -_- Jak to mówi Pan Piotr Kaczkowski: "chleb musi być upieczony"
Czemu ? - ania - 18.05.2007 Cytat:Originally posted by Robson@May 18 2007, 06:09 PMano -_- ale wiedz ze ja ci nie daruje juz zaczynam myslec jak spowrotem spakowac wszystkich tych, ktorzy przyjada do przedzialu tym razem pociagu relacja Krakow-Opole no i zawsze zostaje jeszcze 12 sierpnia
Czemu ? - Robson - 18.05.2007 Ania nie podchod do tego w ten sposób bo naprawdę można się wystarszyć O tak 12 sierpnia tak jak rock temu to kapitalny termin
Czemu ? - ania - 18.05.2007 Cytat:Originally posted by Robson@May 18 2007, 06:46 PMspokojnie zapewniam, ze to tylko niewinne zarty do zobaczenia i w Krakowie i w Sopocie
Czemu ? - Robson - 18.05.2007 Bardzo się cieszę Chciałem się tylko upewnić
Czemu ? - Ania_M - 18.05.2007 Nie zgadzam się, kszaqu. Mnie przywitali bardzo radonie
Czemu ? - liczi - 20.03.2008 Witam wszystkich
Czemu ? - MARTINEZ - 21.03.2008 hej liczi a ty kto
Czemu ? - Ania_M - 21.03.2008 Czeć Liczi! Przywitałe się, to teraz pora powiedzieć kilka słów o sobie: http://www.forum.knopfler.pl/index.php?showtopic=797&hl= ![]() Miłego pobytu wród knopflerowej braci
|