Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
Forum Knopfler Na Szczycie :) - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5)
+--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18)
+--- Wątek: Forum Knopfler Na Szczycie :) (/showthread.php?tid=501)

Forum Knopfler Na Szczycie :) - MARTINEZ - 30.09.2006

dzis odwiedzil nas Google Bot ( dla niewtajemniczonych - automacik ktory sprawdza strony ) i po wpisaniu do googla : knopfler nasza strona wyswietla sie jako pierwsza - czyli najczesciej odwiedzana ! Uśmiech

Forum Knopfler Na Szczycie :) - aaadam - 30.09.2006

W taki razie gratulacje dla Ojca (Ojców) Założycieli strony Szczęśliwy

Forum Knopfler Na Szczycie :) - pablosan - 30.09.2006

Witam

Nasze Forum jest niesamowite!!! Czy jest jeszcze jakiœ "band" badz artysta, co ma takich Fanów i takie miejsce ich spotkań? A 3 lata temu jak się logowałem byłem 8 osobš i panowała cisza... Czapki z głów dla "Twórców-Krakowiaków" Uśmiech

Forum Knopfler Na Szczycie :) - BET - 30.09.2006

O tak... Nie mowiac juz ze nigdzie nie spotkalem forum, gdzie panowalaby taka atmosfera jak tutaj. Gdzie wszyscy czuja sie rowni, jak w rodzinie. Ciesze sie ze jest takie miejsce :wub:

Forum Knopfler Na Szczycie :) - aaadam - 30.09.2006

No no, nie wpadajmy w samozachwyt. Jest œwietnie, ale nie umniejszajmy innych, choćby polscy fani Marillion - sš œwietnie zorganizowani. Na koncercie Marillionu przez chwilę myœlałem, że to jakas grupa technicznych czy coœ w tym stylu dopiero po wczytaniu się w napisy na koszulkach załapałem, że spora częœć sali to fani z fanclubu Marillionu.

Forum Knopfler Na Szczycie :) - ania - 30.09.2006

ciumek :* dla tego dzieki, ktoremu tu jestem Uśmiech

Forum Knopfler Na Szczycie :) - Andrzej - 30.09.2006

Cytat:Originally posted by aaadam@Sep 30 2006, 06:41 PM
No no, nie wpadajmy w samozachwyt. Jest œwietnie, ale nie umniejszajmy innych, choćby polscy fani Marillion - sš œwietnie zorganizowani. Na koncercie Marillionu przez chwilę myœlałem, że to jakas grupa technicznych czy coœ w tym stylu dopiero po wczytaniu się w napisy na koszulkach załapałem, że spora częœć sali to fani z fanclubu Marillionu.
Aaadamie, nasza ekipa Fanów na koncercie w Hamburgu też została przez Niemców potraktowana jak ekipa Marka. Jednakowe koszulki zrobiły swoje. Pomijajšc fakt ,że wielu Niemców poznało nas z Forum. Zaczepiali i prosili o nagrania. To wielki nasz sukces.
Na oficjalnej stronie Marka dalej istnieje nasza galeria zdjec. To chyba œwiadczy, że Mark nie chce tak szybko wyrzucić nas z pamięci.
A nasze Forum????? powiem krótko...... cieszę sie,że jestem jednym z Was.
Krakusy - chylę czoła.

Forum Knopfler Na Szczycie :) - aaadam - 01.10.2006

Andrzeju masz sto procent racji!!! Też jestem super zadowolony z przynależnosci do Forum - wiem, że jesteœmy (mogę pisać "jesteœmy"?) DEBEŒCIAKI. A moje słowa o Marillionie proszę traktować jako mobilizację i podkreœlenie faktu, że po piętach depczš nam inni. Fan cluby potrafiš czasami czynić cuda (znowu powołam się na Marillion i Fisha) gdzie odbywajš się specjalne (najczęœciej przedpremierowe) koncerty dla fanów...... Niezłe wyzwanie, co nie? Szczęśliwy

Forum Knopfler Na Szczycie :) - MARTINEZ - 01.10.2006

andrzejku gdzie ta galeria zdjec o ktorej wspomniales ?

Forum Knopfler Na Szczycie :) - Andrzej - 01.10.2006

Cytat:Originally posted by MARTINEZ@Oct 1 2006, 12:00 PM
andrzejku gdzie ta galeria zdjec o ktorej wspomniales ?
http://www.mark-knopfler-news.co.uk
Naciœnij "click here"(napis niebieskim kolorem), nastepnie zjedz trochę w dół i pokaże się Online Gallery 1

TO MY - (Marti Ty też tam jesteœ)

Forum Knopfler Na Szczycie :) - MARTINEZ - 03.10.2006

andrzej ni hu hu Uśmiech jedyny napis click here odnosi sie do listy meilingowej

daj jakis konkretny adresik bo albo jestem slepcio albo co ?Uśmiech

Forum Knopfler Na Szczycie :) - Andrzej - 03.10.2006

Marti!!!!! stronka jest ok, tylko Andrzej œlepy(+2,5)
Po otwarciu strony pokaże Ci się gryf gitary( Ty najlepiej wiesz co to jest)
Na pierwszym progu gryfu jest napis "News" - (naciœnij)
Następnie w dół na 3\4 odległoœci i szukaj napisu Online Gallery 1
TO MY

Forum Knopfler Na Szczycie :) - grzegorz - 03.10.2006

Andrzeju ja też tam patrzę i nie widzę. No ale w lewym oku mam trochę więcej jak 2.5 to pewnie dlatego.

Forum Knopfler Na Szczycie :) - macsa - 03.10.2006

Andrzej dobrze prawi Duży uśmiech

Na gryfie "NEWS" i lecimy w dół...

Odnoœnik do strony Shivera jest na bank !!

B)