![]() |
|
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum (/showthread.php?tid=367) |
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - grzes - 17.04.2006 Uruchomiłem niedziałajšcy "Mój profil" wišteczne pozdrowienia dla wszystkich. Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - marcin.h - 17.04.2006 Serio, to działa! Sprawdziłem Dziękiiiiii !! Grzesiu, uratowałe wiarę w cuda pewnie niejednemu forumowiczowi jestemy Ci wszyscy wdzięczni
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - Trissi - 17.04.2006 super
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - Shiver - 17.04.2006 Tak troche nie do końca ![]() Warning: opendir() [function.opendir]: SAFE MODE Restriction in effect. The script whose uid/gid is 19742/11549 is not allowed to access /home/site owned by uid/gid 0/0 in /home/site/11549/www/forum/sources/Usercp.php on line 1563 Warning: opendir(/home/site/5566/www/forum/html/avatars) [function.opendir]: failed to open dir: Permission denied in /home/site/11549/www/forum/sources/Usercp.php on line 1563 Warning: readdir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/site/11549/www/forum/sources/Usercp.php on line 1565 Warning: closedir(): supplied argument is not a valid Directory resource in /home/site/11549/www/forum/sources/Usercp.php on line 1581 Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - grzes - 17.04.2006 Cytat:Originally posted by Shiver@Apr 17 2006, 04:42 PMna to juz nic nie poradzę (no chyba ze niedlugo przejdš na PHP6 gdzie nie ma SAFE MODE jak dobrze wyczytałem) generalnie PHP to nie moja działka
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - grzes - 17.04.2006 Dodałem jeszcze polskie tłumaczenia dla chyba wszystkich stron. Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - ania - 17.04.2006 uuuu ... fajnie, że działa
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - pogdan - 17.04.2006 na to juz nic nie poradzę (no chyba ze niedlugo przejdš na PHP6 gdzie nie ma SAFE MODE jak dobrze wyczytałem) generalnie PHP to nie moja działka ini_set('safe_mode', 'Off' ) ; //w lini 1562 powinno robić ( PHP5.1.2 to jest najstarsza wersja php ) Posty stare da się przywrócić? Fonty polskie dla linuxa ? (Obecnie jest windows-1250 ) Czy nie lepiej jest może wzišć najnowsze forum phpbbForum przełożyć tš szatę graficznš i tłumaczenia? Nie trzeba wówczas szukać i naprawić rzeczy które mogš być często ciężkie do naprawienia. Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - grzes - 17.04.2006 Cytat:Originally posted by pogdan@Apr 17 2006, 10:45 PMwłanie ini_set('safe_mode', 'Off' ) nie działa na razie wyłšczyłem kod który potrzebuje wyłšczenia safe mode ![]() postaram sie w pierwszej kolejnoci zmienić kodowanie na razie sprzštam
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - MARTINEZ - 17.04.2006 ja bym proponowal zainstalowac nowe forum a w starym pozamykal wszystkie tematy i dal linka do niego ( archiwum ) i rozpoczal forum 2006 wow shiver zyje
Uruchomienie brakujacych funkcjonalnosci Forum - marcin.h - 17.04.2006 Avatara się nadal nie da zmienić/dodać
|