![]() |
|
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Dział techniczny (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? (/showthread.php?tid=2031) |
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - numitor - 26.04.2012 Forum oraz zloty fanów wymagają pomocy finansowej. Każdy chętny użytkownik może przelać dwadzieścia złotych na opłacenie forum (domena, hosting, etc.) oraz dodatkową, dowolną kwotę na coroczne zloty fanów w Krakowie. Tak więc - jeśli ktoś z Was przeleję 80 złotych, to 20 złotych będzie wykorzystane na opłacenie forum, a 60 złotych - na opłacenie zlotów. Numer konta: Marcin Piotrowski 50102055581111149814600024 (Inteligo PKO BP) Kraków Swift: BPKOPLPW IBAN: PL50102055581111149814600024 Stan składki (rok 2012): Forum: (do uzupełnienia) Zlot: (do uzupełnienia) Lista użytkowników, którzy dokonali przelewu: (do uzupełnienia) Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - numitor - 26.04.2012 Może tak będzie trochę czytelniej? Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - HOWARD - 28.04.2012 Dla mnie czytelniej
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - MARTINEZ - 15.05.2012 tylko nie wiem czy podawac w ogole liste i kwote bo to troche taka informacja hmmm ... jakie macie zdanie na ten temat poza tym jedni wplacili wiecej , inni mniej a nie tak jak zakladano
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - schnitzell - 15.05.2012 Na początek podaj same kwoty, bez imion ![]() I zróbmy konkurs na największego centusia. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - numitor - 15.05.2012 No to podaj po prostu ogólną kwotę, którą mamy. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - retro13 - 15.05.2012 to chyba jakiś upiorny żart jeśłi DOBROWOLNE wpłaty na forum staną się pretekstem do robienia konkursu na lepszych i gorszych to to był chyba ostatni raz kiedy się na to zdecydowałam. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - numitor - 15.05.2012 retro13 napisał(a):to chyba jakiś upiorny żart Ale Ty piszesz o moim poście? Ja takiego pomysłu nie miałem. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - schnitzell - 15.05.2012 retro13 napisał(a):to chyba jakiś upiorny żart Wobec takiego dictum trzeba porzucić myśl o listach centusiów ![]() Ja zastanowienie Martiego odbieram jako troskę o przejrzystość finansów, a nie jak chęć dzielenia na lepszych i gorszych. A jak wyjdzie duża kupa forsy, to kupcie sprzęt na zlot. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - mikołaj - 15.05.2012 a była kiedys taka przypowiesc o wdowim groszu... więc nie ma sensu podawać kto ile wpłacił Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - schnitzell - 15.05.2012 mikołaj napisał(a):a była kiedys taka przypowiesc o wdowim groszu... To może w takim razie, kto nie wpłacił. Wtedy będzie idealnie po równo
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - jambore - 16.05.2012 schnitzell napisał(a):To może w takim razie, kto nie wpłacił. Ja nie wpłaciłem-jeszcze aż tyle ku pocieszeniu podniecającym się kwotami i kto ile dał albo nie dał. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - schnitzell - 16.05.2012 Jambore, nawet nie ma się jak podniecać, bo decyzją Najwyżej Rady Knopflerowców Polskich wysokości sum zostały utajnione. Osobiście jestem za nieujawnianiem kwot w odniesieniu do osób, ale jak ktoś koniecznie chce pochwalić wszem i wobec ile dał, to nie można mu bronić - bogatemu wolno!
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - jambore - 16.05.2012 schnitzell napisał(a):Jambore, nawet nie ma się jak podniecać, bo decyzją Najwyżej Rady Knopflerowców Polskich wysokości sum zostały utajnione. Sorki wysłałem 1 zł chwalę się : D Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - schnitzell - 17.05.2012 jambore napisał(a):Sorki O Ty bur-żuju! Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - Robson - 17.05.2012 Ja nawet złotówki nie wysłałem. Wstyd się na zlocie pokazać
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - MARTINEZ - 17.05.2012 no wlasnie chodzilo mi o przejrzystosc... bo mi obojetne kto i co ... ja i tak jestem jak pisalem pelen podziwu, ze komus sie chce - ja bym pewnie z lenistwa nie przelal ale piwko na zlocie bym postawil moze w ogole nie pisac kto i co... po prostu kto przeleje to przeleje - nikt nie bedzie pisal, nie bedzie zawracania glowy... po prostu raz na rok kto odczuje potrzebe nawet 5 zl to przeleje... bo tak faktycznie robi sie taki konkurs i wyciaganie jakby... powiem inaczej : uzbieralo sie na 2 latka serwera i gadzety na zlot od wszystkich : ) jeden daje pieniazka, jeden swoja obecnosc, jeden dzieli sie wiedza, inny humorem... kazdy cos wnosi wiec ogolnie jest super : ) lepiej zbierajcie dolary na nastepny zlot bo Xtka zobowiazuje - trzeba wynajac jakies helikoptery, stadion i t p , ponoc Mark Knopfler ma zagrac... mam takiego kolege, ktory zaprasza czesto i daje cos co ma za darmo z cateringu.. ale w zamian zawsze oczekuje zeby mu stawiac 3 razy drozsze na miescie... tak nie jest fajnie... albo przynosi cos co dostal... wtedy mowie, ze ja przynosze humor i np moge mu kawal opowiedziec... tez cos wnosze Robson wstyd to nie byc na zlocie komu piwko postawimy za te wszystkie ciekawostki ? Znowu bede pil z Jamboreem w takim razie ... ; )
Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - schnitzell - 17.05.2012 Na 2 lata! łoż! I na tej samej zasadzie powinny funkcjonować partie polityczne - kto popiera, ten daje, a nie bandycki haracz ściągany głównie na to za co nie dalibyśmy złamanego grosza. Da się? Da się! ![]() ...że tak powiem. Nikt nas nie zmusza, sami chcemy, sami działamy. Na początek Martiego na presesa, itd. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - HOWARD - 01.06.2012 MARTINEZ, Uzupełnij proszę stan składek w pierwszym poście. Napisz ponadto ile wydano na serwer na ten rok, ile zostało wydane na tegoroczny zlot i ile zostało pieniędzy na następny zlot. Możesz wyszczególnić też dni i kwoty jakie były wpłacane na tegoroczną składkę zlotowo-serwerową (bez imion, nazwisk, nicków, itp. - same daty i kwoty) Powinniśmy wiedzieć - organizując kolejny X Zlot - jaką kwotą dysponujemy obecnie. Jak finansowo wesprzeć forum oraz zloty? - MARTINEZ - 04.06.2012 to proste - dysponujemy kwota 0 zl mamy na dwa lata serwera wiec tylko ewentualnie na nastepny zlot bedziemy zbierac wolne datki |