Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Wersja do druku

+- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl)
+-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4)
+--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14)
+--- Wątek: No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) (/showthread.php?tid=1576)

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - HOWARD - 12.07.2010

Filip dostał się na prawo na UJ Oczko

gratulacje z mojej strony!Uśmiech

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Piotrec - 12.07.2010

I z mojej Uśmiech powodzenia !

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - szpilka - 12.07.2010

Gratulacje Duży uśmiech
Zobaczymy jak Ci pójdzie dalej. W sumie już poznałeś pana z UJ-tu (przyszły doktorant z historii :p). Będzie wesoło Duży uśmiech

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Michal - 12.07.2010

Filip gratulacje Uśmiech

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - HOWARD - 12.07.2010

szpilka napisał(a):Gratulacje Duży uśmiech
Zobaczymy jak Ci pójdzie dalej. W sumie już poznałeś pana z UJ-tu (przyszły doktorant z historii :p). Będzie wesoło Duży uśmiech

który?Język

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - ania - 12.07.2010

gratki Uśmiech krak jest wspaniałym miastem do studiowania i nie tylko Oczko Duży uśmiech

HOWARD napisał(a):który?Język
nasz klient, Filip go bardzo lubi Duży uśmiech
Okaz inteligentnego człowieka (zdziwiony, że załączniki do pracy magisterskiej "same się nie wypełniają")

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - filipk91 - 12.07.2010

Ale doskonale pamiętał fragmenty naszej rozmowy o których nie miałem bladego pojęcia Język

i do tego macie wspólne zainteresowania Duży uśmiech

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Ania_M - 13.07.2010

Filip, moje gratulacje, powodzenia Ci życzę Uśmiech

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Andrzej - 13.07.2010

Gratulacje równiez ode mnie i od mojej córki Justyny(szczęśliwej studenki trzeciego roku prawa). W dniu koncertu Marka , zdawala własnie ostani egzamin - pomyślnie, czym tym bardziej przyczynila się, że koncert odbierałem w wybitnym szczęściu. Krzyczy właśnie do mnie, że mam Ci przekazać, że nie będzie tak lajtowo, dlatego trzymamy kciuki.

A cóż ja.......
Lat temu trzydzieści mój sąsiad , niejaki Pan Zygmunt , gdy puścilem mu Sułtanów i po odsłuchaniu powiedziałem , że chciałbym w zyciu, tak grać jak oni , odpowiedział mi wyważonym, chrypiącym głosem, cytuję:
"Synu - nie mam nic przeciwko temu , ale na wszelki wypadek zrób kurs spawacza."

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - filipk91 - 13.07.2010

Dziękuję dziękuję Duży uśmiech Anjay, pozdrów Justynę Oczko Wiem, że nie będzie tak lajtowo Język A historię o Panu Zygmuncie słyszałem, pamiętam i wziąłem sobie do serca Uśmiech

No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - pablosan - 13.07.2010

Andrzej napisał(a):A cóż ja.......
Lat temu trzydzieści mój sąsiad , niejaki Pan Zygmunt , gdy puścilem mu Sułtanów i po odsłuchaniu powiedziałem , że chciałbym w zyciu, tak grać jak oni , odpowiedział mi wyważonym, chrypiącym głosem, cytuję:
"Synu - nie mam nic przeciwko temu , ale na wszelki wypadek zrób kurs spawacza."

Andrzeju, uwielbiam tą anegdotkę, zawsze i wszędzieUśmiech

Ps. Paradokslanie, pewnie gdybym miał teraz taki kurs, siedziałbym w Norwegii, "trzepał" kasę 5-6 razy większa od naszej średniej krajowej no i obskoczył 2 koncerty MK w Bergen i OsloOczko