![]() |
|
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (https://knopfler.pl) +-- Dział: Pozostałe (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=4) +--- Dział: Offtop - O Wszystkim I O Tym Co Komu W Duszy Gra! (https://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=14) +--- Wątek: No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) (/showthread.php?tid=1576) |
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - HOWARD - 12.07.2010 Filip dostał się na prawo na UJ ![]() gratulacje z mojej strony!
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Piotrec - 12.07.2010 I z mojej powodzenia !
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - szpilka - 12.07.2010 Gratulacje Zobaczymy jak Ci pójdzie dalej. W sumie już poznałeś pana z UJ-tu (przyszły doktorant z historii :p). Będzie wesoło
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Michal - 12.07.2010 Filip gratulacje
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - HOWARD - 12.07.2010 szpilka napisał(a):Gratulacje który?
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - ania - 12.07.2010 gratki krak jest wspaniałym miastem do studiowania i nie tylko
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - szpilka - 12.07.2010 HOWARD napisał(a):który?nasz klient, Filip go bardzo lubi Okaz inteligentnego człowieka (zdziwiony, że załączniki do pracy magisterskiej "same się nie wypełniają") No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - filipk91 - 12.07.2010 Ale doskonale pamiętał fragmenty naszej rozmowy o których nie miałem bladego pojęcia
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - szpilka - 12.07.2010 i do tego macie wspólne zainteresowania
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Ania_M - 13.07.2010 Filip, moje gratulacje, powodzenia Ci życzę
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - Andrzej - 13.07.2010 Gratulacje równiez ode mnie i od mojej córki Justyny(szczęśliwej studenki trzeciego roku prawa). W dniu koncertu Marka , zdawala własnie ostani egzamin - pomyślnie, czym tym bardziej przyczynila się, że koncert odbierałem w wybitnym szczęściu. Krzyczy właśnie do mnie, że mam Ci przekazać, że nie będzie tak lajtowo, dlatego trzymamy kciuki. A cóż ja....... Lat temu trzydzieści mój sąsiad , niejaki Pan Zygmunt , gdy puścilem mu Sułtanów i po odsłuchaniu powiedziałem , że chciałbym w zyciu, tak grać jak oni , odpowiedział mi wyważonym, chrypiącym głosem, cytuję: "Synu - nie mam nic przeciwko temu , ale na wszelki wypadek zrób kurs spawacza." No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - filipk91 - 13.07.2010 Dziękuję dziękuję Anjay, pozdrów Justynę Wiem, że nie będzie tak lajtowo A historię o Panu Zygmuncie słyszałem, pamiętam i wziąłem sobie do serca
No to na forum mamy od dziś prawnika in spe ;-) - pablosan - 13.07.2010 Andrzej napisał(a):A cóż ja....... Andrzeju, uwielbiam tą anegdotkę, zawsze i wszędzie ![]() Ps. Paradokslanie, pewnie gdybym miał teraz taki kurs, siedziałbym w Norwegii, "trzepał" kasę 5-6 razy większa od naszej średniej krajowej no i obskoczył 2 koncerty MK w Bergen i Oslo
|