Problem z mailem :( - Wersja do druku +- Forum polskich fanów Marka Knopflera i Dire Straits (http://knopfler.pl) +-- Dział: Dział techniczny (http://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=5) +--- Dział: Informacje, opinie i wnioski (http://knopfler.pl/forumdisplay.php?fid=18) +--- Wątek: Problem z mailem :( (/showthread.php?tid=1168) |
Problem z mailem :( - BET - 29.03.2009 Od wczoraj nie moge wyslac maila z konta knopfler.pl przez outlooka. nic w kompie nie zmienialem od przedwczoraj i nie wiem o co kaman. To moje glowne konto wiec pliz helppp. Perlaaaaa. wywala mi taki blad: Nie można wysłać wiadomości, ponieważ jeden z odbiorców został odrzucony przez serwer. Odrzucony adres e-mail to: „xxxxx@xxxx.xx”. Temat 'Re: xxxxx', Konto: 'poczta.knopfler.pl', Serwer: 'poczta.knopfler.pl', Protokół: SMTP, Odpowiedź serwera: '553 <bet@knopfler.pl>: Sender address rejected: not owned by user bet@knopfler.pl', Port: 25, Zabezpieczenie (SSL): Nie, Błąd serwera: 553, Numer błędu: 0x800CCC79 Nie wazne do kogo wysylam. nie da sie!! Problem z mailem :( - BET - 26.03.2010 A od wczoraj nie dochodza do mnie maile a wyslane ode mnie zwraca mi mail delivery system. Co ciekawe wysylajac samemu do siebie nie ma problemu i wszystko hula. Od razu pisze tutaj bo to moje glowne konto pocztowe i codziennie dostaje na nie korespondencje.. Perla da sie cos z tym zrobic? Problem z mailem :( - BET - 26.03.2010 komunikaty zwrotne - 'domena nie znaleziona'. ocb???? Problem z mailem :( - Bart - 26.03.2010 Coś się dzieje z serwerem od wczoraj. Problem z mailem :( - MARTINEZ - 28.03.2010 drobne problemy byly wczoraj i domenka zniknela ale juz jest przeprosiny z krakowa przyjmijcie Problem z mailem :( - BET - 09.11.2010 A teraz co sie dzieje? przez www dziala, ale czesc maili zwraca, przez outlooka, bez zmian ustawien, od paru dni nie dziala w ogole... Problem z mailem :( - Per-Aa - 10.11.2010 Prosze o uzywanie webmaila na razie - dzieje sie pare rzeczy i pracuje caly czas z providerem nad tym Marti, nie mieszja w zadnych ustawieniach nic teraz Problem z mailem :( - BET - 10.11.2010 Ale mam nadzieje ze nie zginely zadne wiadomosci w tym ambarasie?? Problem z mailem :( - Per-Aa - 10.11.2010 jedynie co to sie sciagnelo na dysk twoj (howardowi tak samo) Bartek uzywa tylko webmaila i nic nie stracil, nawet folderow itepe Problem z mailem :( - BET - 10.11.2010 Nie no, to to wiem ze co sie sciagnelo to zostalo na dysku. Pytam bo wiem ze zwracalo maile ludziom, w sensie serwer nie przyjmowal. Ale jak dziala to ok, jakos tego webmaila sie przeboleje Problem z mailem :( - BET - 19.11.2010 wiadomo moze kiedy bedzie mozliwosc korzystania z poczty przez klienta? Problem z mailem :( - BET - 19.11.2010 zmienilem serwery pop i smtp, odbiera, ale sie nie wysyla Problem z mailem :( - BET - 19.11.2010 oo, z uwierzytelnieniem juz dziala wszystko <jupi> Problem z mailem :( - BET - 27.08.2011 Od wczoraj dzieja sie cyrki z poczta znowu Problem z mailem :( - HOWARD - 12.10.2011 Cześć, czy Wy też tak macie, że gdy wysyłacie bezpośrednio z serwera w mailu linki do stron www z konta knopfler.pl to robi Wam "automatycznie" spację w tym linku? (przez co stają się bardzo często nieaktywne dla odbiorców, gdy takie maile otrzymują...) Czy problem mógłby być rozwiązany? Problem z mailem :( - HOWARD - 12.01.2012 Czy nastąpiła zmiana operatora poczty knopfler.pl?? Straciłem wszystkie foldery z pocztą na serwerze... Problem z mailem :( - Bart - 12.01.2012 Pytanie do Bartka albo Martiego Ja mam dostęp tylko do plików na serwerze, do poczty nie mam. |